Font: SOM DEL CF LLORET

Autor: Moisés García

dilluns, 9 de novembre de 2015

CF LLORET 2 - 2 UE SANTS

Empat (2-2) entre el CF Lloret i la UE Sants en la Jornada 10 de la Primera Catalana. Els lloretencs es van avançar en el minut 14, gràcies a Albert Puntí, però van haver d'igualar el marcador en el segon temps per mitjà de Narcís Caballero (57'), després de les dianes dels barcelonins David Gala (26') i Marc Franco (29').

El Lloret segueix sense encarrilar una ratxa positiva de resultats. Aquest passat dissabte, davant del Sants, els lloretencs, tot i les múltiples baixes, van tornar a plantar cara a un bon conjunt que va poder marxar amb els 3 punts en el darrer instant del partit. No va ser així i els selvatans van tornar a empatar. Fins ara, és l'equip que més empats ha sumat de la categoria, un total de 6. D'altra banda, i pel que fa l'alineació, per aquest duel, Edu Urdiales va introduir dos canvis en l'onze titular. Narcís va recuperar la titularitat, en detriment de Majó, que va participar en el segon temps, i Arnau Terradas, jugador del filial, va ocupar la banda dreta, en el lloc del sancionat Mateo Rodríguez.

El Lloret va tenir controlat el joc durant els primers minuts, però el va perdre arran del gol del Sants, que va suposar l'1-1. Aquest va arribar en el minut 26, en una acció de David Gala, dins de l'àrea lloretenca. Abans, en el 14', els homes d'Edu Urdiales es van avançar per mitjà d'Albert Puntí, que va signar la seva primera diana amb la samarreta del Lloret, en una internada per banda esquerrà. L'1-1 va caure com un gerro d'aigua freda en el conjunt local i, 3 minuts després, en el 29', Marc Franco va capgirar el marcador de manera momentània, aprofitant una jugada ràpida per banda. A la represa, cap dels dos conjunts va apoderar-se de la direcció del joc i el partit va ser d'anada i tornada. Els selvatans van trobar l'empat en el minut 57. Narcís Caballero, molt atent i oportú, va recollir una pilota morta dins de l'àrea visitant per anotar el seu tercer gol de la temporada. En el tram final, més cor que idees per part dels dos equips. Qualsevol va poder endur-se el triomf, però qui el va tenir a tocar va ser el Sants. En el temps afegit, l'equip barceloní va enviar una pilota al pal, quan el porter local Juki ja estava vençut. La sort va acompanyar al Lloret, que va poder sumar un punt.

L'equip es manté en l'onzè lloc, amb 12 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant de la UE Avià. Serà en horari d'hivern, a les 16:00h.

CF Lloret: Juki; Huerta, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Aparicio (Majó, 75'), Chino, Arnau (Arsen, 83'), Puntí (Moisés, 58'); Martínez (Expósito, 46') i Narcís (Lobo, 75')

UE Sants: García, Castillo, Linares, Franco (Navas, 69'), Hernández (Lage, 77'), Navarro, Gala, Fabregat, Crivillés (Sáez, 69'), Arbulu i Carrique

Gols: 1-0 Puntí (14'), 1-1 Gala (26'), 1-2 Franco (29'), 2-2 Narcís (57')

Àrbitre: Caecero Solana (Granollers). T.G.: als locals Puntí, Pol Gómez, Chino i Lobo.

Incidències: Jornada 10 de la Primera Catalana. Camp Municipal d'Esports (Lloret de Mar). Abans de l'inici del partit es va celebrar la Presentació dels equips del CF Lloret.

Publicat per Moisés García a 9:00