L'Hospi confirma la bona dinàmica davant el Sants (3-0)

Data: 15/09/2019

Font: LHdigital

Els riberencs sumen la tercera victòria consecutiva

El CE L'Hospitalet ha sumat 9 punts dels 9 en joc en els darrers tres partits en vèncer la UE Sants per un contundent 3 a 0. Amb aquesta nova victòria, els riberencs no només es consoliden a la part alta de la taula -que amb 10 punts se situen ja en segona posició, sinó que, encara més important, tornen a oferir molt bones sensacions sobre el terreny de joc.

L'Hospi no ha començat el partit de la millor manera, amb dificultats en la creació del joc i amb una ciruclació de pilota poc fluïda davant un Sants molt efectiu en defensa i segur de sí mateix. Tant és així que els barcelonins han pogut avançar-se en els primers minuts de partit amb un xut de Sergio que ha fet lluir el porter Aliaga.

Al minut 21, i quan més ho necessitava l'equip, Miquel Ripoll ha posat l'1-0 al marcador després de rematar a l'àrea petita una centrada per banda esquerra de Miquel Jaume.

El gol ha canviat el signe del patit, amb un Sants descol·locat i un Hospi que s'ha crescut al llarg del primer temps. Els homes de Jonathan Risueño se sentien cada vegada més còmodes en el joc ofensiu, acumulant jugadors a camp rival i pressionant la sortida de pilota de la defensa visitant. Una bona dinàmica amb què s'arribava al descans.

Al segon temps, de nou, L'Hospi ha sortit un xic imprecís, jugant pilotes llargues i amb accions ofensives poc definides. Al cap de pocs minuts, però, l'equip ha sabut recuperar el seu joc de pressió i conducció amb bones arribades a la porteria del Sants. Al 56', un gran Miquel Jaume ha fet el 2-0 amb una vaselina que, després de superar el porter i picar al travesser, ha acabat entrant al fons de la xarxa.

El tercer ha arribat poc després, quan un Miquel Ripoll molt murri ha aprofitat una mala passada d'un defensor rival per provocar un penal que ha transformat Salinas (62'). Amb el partit gairebé sentenciat, L'Hospi ha sabut tenir el joc controlat gràcies a una defensa basada en la possessió de la pilota i mantenint la fam de gol fins al xiulet final. I és que els riberencs, que han seguit generant perill, han pogut ampliar el marcador en diverses ocasions.