Font: SOM DEL CF LLORET

Autor: Moisés García

dilluns, 13 d'abril de 2015

Desfeta a Barcelona

Derrota del CF Lloret per 5-2 davant de l'UE Sants, en el partit corresponent a la jornada 27 de la Primera Catalana. Els lloretencs, que van començar guanyant en el minut 6 amb un gol de Peti, van encaixar 5 gols en un dia per oblidar, que va acabar amb les expulsions dels jugadors Riky Serralunga (62'), Rubén Sánchez (83') i Edu Poderoso (85'), després que l'equip retallés distàncies amb el gol de Pol Gómez (54').

El Lloret no va passar un matí massa agradable a Barcelona. Fins al moment, el rival que més gols havia aconseguit fer al conjunt d'Edu Urdiales en un mateix partit era el Girona "B", amb 4. Aquest passat diumenge, el Sants en va fer 5. Els lloretencs segueixen immersos en una dinàmica negativa en la qual només han pogut sumar 1 punt dels 12 darrers que s'han disputat. Si l'equip arribava amb baixes, aquestes van augmentar amb les noves expulsions que va patir el Lloret i que van dificultar les seves possibilitats davant d'un Sants més encertat. Una de les expulsions va ser la del porter Rubén Sánchez, que substituïa Jaume Prado, sancionat per acumulació d'amonestacions. Aquest fet va provocar el debut en partit oficial del porter del Juvenil "A", Josep Franquet, habitual en convocatòries i entrenaments.

Tot feia indicar que seria una bona jornada pel Lloret quan Peti va avançar l'equip en el minut 6. El davanter lloretenc va aprofitar una pilota a l'esquena de la defensa rival per establir el seu novè gol de la temporada. Però el tram final de la primera part no va ser positiu i el conjunt d'Edu Urdiales va marxar al descans amb un marcador en contra de 2-1. En el minut 37, Sergio Navarro va fer l'empat en una jugada al contraatac, després d'una pèrdua. Seguidament, en el 41', i pràcticament de la mateixa manera, aprofitant una errada lloretenca, el Sants va donar la volta al marcador, de nou per mitjà de Sergio Navarro. A la represa, els selvatans van provar d'arreglar-ho però es van trobar amb el tercer gol dels barcelonins, en una centrada lateral (52') rematada per Marc Franco. El ritme del partit era frenètic i, dos minuts més tard, Pol Gómez va aparèixer per retallar distàncies i firmar el seu primer gol de la temporada. El central lloretenc, amb un gran llançament de falta, va col·locar el momentani 3-2. A partir d'aquí, un desenllaç tràgic pel Lloret. En el minut 62, Riky va ser expulsat per doble amonestació. A les acaballes, ja en el 83', l'expulsat va ser el porter Rubén Sánchez, després de cometre penal. El juvenil Josep Franquet va haver d'ocupar la porteria però no va aconseguir, per poc, aturar el llançament del local Francesc Avilés. La tensió va arribar a les banquetes, on Edu Poderoso va veure la segona groga i també va acabar en els vestuaris abans d'hora. En els últims instants, Carlos Molina va tancar el partit amb el definitiu 5-2, amb un gran gol per l'escaire.

El Lloret acaba la jornada en el setè lloc, amb 43 punts. Dissabte vinent, partit contra el Montcada. L'equip passarà a jugar en horari d'estiu, a les 17:00h, en el Camp Municipal d'Esports de Lloret de Mar.

UE Sants: Blanco, Navarro (Sáez, 85'), Lage, Franco (Hanson, 70'), Navarro, Gala, Fabregat, Navas (Hernández, 70'), Arbulu (Molina, 80'), Avilés i Espinosa (Cura, 85')

CF Lloret: Rubén; Sergio, Pol Gómez, Poderoso (Ivi, 72'), Pol Ros; Aparicio (Lobo, 63'), Riky, Bader (Narcís, 63'), Agi (Franquet, 83'); Peti (Ángel, 72') i Peke

Gols: 0-1 Peti (6'), 1-1 Navarro (37'), 2-1 Navarro (41'), 3-1 Franco (52'), 3-2 Pol Gómez (54'), 4-2 Avilés (84') i 5-2 Molina (89')

Àrbitre: López Buendia (Sabadell). T.G.: als locals Gala, Arbulu, Navas i Hernández, i al visitant Sergio. T.V.: expulsats, per doble amonestació, els següents jugadors del Lloret: Riky (62'), Ruben (83') i Poderoso (85').

Incidències: Jornada 27 de la Primera Catalana. Camp de Futbol de l'Energia (Barcelona).

(Enllaç del resum de Barcelona Televisió)

Publicat per Moisés García a 9:00