El Sants perd contra el Manresa i continua a la zona de descens

Data: 02/02/2020 13:52

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Malgrat una gran primera part, els santsencs no han aconseguit endur-se cap punt del Congost

El Sants ha perdut per 1 a 0 davant el Manresa a la jornada 22 de la Tercera Divisió. Amb aquesta derrota, els santsencs continuen sense sumar fora de l’Energia i es mantenen a la zona de descens, amb 19 punts. Els de Tito Lossio rebran el líder, l’Hospitalet, a la propera jornada de la Lliga.

El Sants, de més a menys a la primera meitat

Els santsencs han començat el partit amb un gran nivell de joc. Conscients de la seva situació, els de Tito Lossio han anat a buscar la victòria des de l’inici. La primera ocasió ha estat de Suma al minut 2, després de robar una pilota a l’àrea del Manresa i definir a porteria, però el porter local ha estat molt segur. El Sants ha mantingut una pressió molt alta i ha posat en moltes dificultats els manresans per sortir jugant des del darrere. La primera gran ocasió dels locals ha arribat al minut 12, quan Walter Fernández ha enviat una pilota al pal santsenc des de la frontal. Els de Tito Lossio han seguit a gran nivell, situant el joc a camp contrari i creant perill. A partir del minut 25, el Manresa ha millorat i el Sants ha baixat la seva pressió. Després d’uns minuts sense un dominador clar, els del Bages han aconseguit el control del partit a l’últim tram de la primera meitat, tot i que no han tingut ocasions gaire clares per obrir la llauna. Els dos equips han marxat als vestidors sense gols al marcador.

El Manresa castiga el Sants al contracop

El Manresa ha entrat millor que el Sants a la represa. Els locals han avisat els barcelonins al minut 47 amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha marxat per sobre del travesser. Els de Tito Lossio han estat sotmesos a una gran pressió per part dels manresans i han tingut moltes dificultats per sortir jugant. Amb el pas dels minuts, el Sants ha avançat les seves línies i ha donat entrada a Samu i Guillermo a la recerca del primer gol. El Manresa ha llegit bé el pla dels santsencs i ha aprofitat els espais per crear contracops molt perillosos. Al minut 60, Cuello ha avançat el Manresa després d’aprofitar una bona centrada de Walter Fernández, que ha conduït amb molt nivell una gran contra. Els locals han estat a punt d’augmentar les distàncies al minut 73, després d’un altre contracop molt perillós que no ha trobat porteria. El Sants ha buscat l’empat fins al final, prenent molts riscos i posant centrades a l’àrea, però la defensa manresana ha aconseguit mantenir la porteria a zero i fer valer l’únic gol del partit. Els de Tito Lossio continuen sense sumar fora de casa.