Autor: Redacció d'esports

Els de Tito Lossio han perdut tot i avançar-se en el marcador

El debut a domicili del Sants aquest curs no ha estat com esperava. Els de Tito Lossio viatjaven fins a Terrassa per enfrontar-se al San Cristóbal amb l’ambició de d’esgarrapar els tres punts, després d’un bon inici de Lliga contra el Peralada, en què els santsencs van mostrar una bona imatge.

Gol als minuts psicològics

Després d’una primera part sense gols, quan semblava que els dos equips marxarien al descans amb un 0-0 en el marcador, ha aparegut Josele al temps afegit per fer el 0 a 1. Els barcelonins han colpejat sobre el xiulet final de la primera meitat, un gol als minuts psicològics que posava de cara l’enfrontament per als de Tito Lossio. Ara bé, la reacció local ha estat immediata. A la represa, al minut 56, l’exsantsenc Mario Cantí ha posat la igualada al marcador després d’un servei de córner.

El San Cristóbal s’ha alliberat en obrir la llauna, ha recuperat sensacions i ha posat setge a la porteria santsenca. Els de Tito Lossio s’han desfet davant l’ofensiva egarenca i han vist amb impotència com Eric Zárate certificava la superioritat local amb el 2 a 1 al minut 70. Els de Tito Lossio ho han provat amb timidesa en els últims compassos de l’enfrontament però els ha mancat força en els metres finals i no han pogut forçar l’empat.