El Sants mereix més en la derrota contra el Badalona

Data: 29/01/2023 17:57

Font: Betevé

Autor: David Bertran

Tot i el bon partit dels santsencs marxen de l'Energia amb les mans buides i a dos punts del descens

David Bertran | diumenge, 29 de gener del 2023, a les 17.57

La UE Sants ha perdut per 0 a 2 contra el CF Badalona al camp de l'Energia. Els homes entrenats per Borja López han jugat un bon partit, però els visitants han sigut més efectius. Els gols de Suzuki a la primera part i Velasco a la segona han sentenciat el partit.

Domini santsenc sense premi

El Sants tenia l'oportunitat d'allunyar-se de la zona de descens contra un Badalona que és un rival directe en la permanència. Els badalonins han arribat al camp de l'Energia en zona de descens, però se'n van en zona de salvació i a dos punts del conjunt entrenat per Borja López. El partit ha començat igualat amb el Sants dominant la pilota, però una jugada de Suzuki en el minut 21 ha donat avantatge al Badalona. El Sants no s'ha fet enrere i ha gaudit d'ocasions per empatar, però no ha estat encertat.

Un empat que no ha arribat

El guió de la segona part ha estat el mateix. Un Sants que ha dominat el control del partit, però que no tenia sort en els metres finals. L'ocasió més clara ha estat en el minut 63 amb una pilota al pal de Sergi Cadena. Quan millor estaven els barcelonins, la galleda d'aigua freda ha arribat amb un xut de Velasco que ha sentenciat amb el segon gol del Badalona en el minut 75. Una derrota difícil de pair, però que dona esperança als santsencs pel bon joc davant un rival directe.