UE Sants 1 - CF Igualada 1

esports

Diumenge, 24 gener 2010. 19:30. Redacció AnoiaDiari.

D'un cop d'ull

El CF Igualada ha empatat a u casa del Sants, un rival directe, però ha fet més mèrits que els barcelonins per endur-se els tres punts. Els blaus han fet un bon partit des de l'inici, i han trobat la recompensa al al min. 28: Enric obria el marcador després del llançament d'un córner (1-0). Però un penal comès pel propi capità igualadí al min.40 ha permès al Sants empatar el matx. Malgrat el petit ball de targetes final i algunes ocasions clares, el resultat ja no s'ha mogut. Els igualadins sumen 32 punts, un menys que el Sants, i es mantenen imbatuts aquest 2010.

El CF Igualada ha fet més mèrits que el Sants, un rival directe en la classificació, però no ha trobat la victòria com a recompensa, malgrat creure-hi els noranta minuts. Per això, José Luís Ruíz, el tècnic igualadí, es mostrava orgullós dels seus jugadors i amb moltes esperances de cara als propers partits, en declaracions a Ràdio Igualada.

Els blaus han disposat de bones oportunitats per desfer l'empat a u en la segona meitat, com la de Mili al min. 77, però no han pogut batre de nou al porter local. En els minuts finals del matx, Oriol ha estat expulsat en veure la 2a groga (min. 87), tot i que només tres minuts després arribaria l'explusió del local Carlitos, que retornava la igualatat numèrica al terreny de joc... fins que Gumà deixaria en 9 als blaus, ja en temps afegit. Com ja va passar en la primera volta a les Comes, un partit animat en certs moments.

El proper diumenge l'Igualada rep la visita del Masnou a Les Comes, un altre equip que se situa molt a prop dels blaus en la classificació.