La polèmica tenyeix el triomf del Sants

Data: 29/01/2016

Font: Blog U.E. Sants

Autor:

La UE Sants ha sumat la quarta victòria consecutiva i manté la línia ascendent durant el 2016. El conjunt de Tito Lossio ha aixecat un 1 a 0 en contra al camp del CE Abadessenc i s'allunya de la zona de perill, acostant-se a la zona noble d'una Primera Catalana molt i molt disputada.
El partit, però, ha quedat marcat per una jugada. A la segona part, i amb un avantatge per als barcelonins de 2 a 3, l'àrbitre, a instàncies del seu linier, ha anul·lat un gol dels santjoanins marcat per David Martín per un fora de joc que ha tret de polleguera els jugadors i aficionats ripollesos.
I és que tot i avançar-se en el marcador amb un gol d'Aleix, els del camp de l'Energia han remuntat en cinc minuts gràcies a un penal transformat per Peque i una gran acció en solitari de Sergio Navarro. Un cop dur que els santjoanins no han sabut superar, menys quan abans del descans Sergi Cuadrillero ha ampliat el triomf visitant amb una falta llunyana que ha sorprès el porter Genís Delgado.
A la represa, però, l'exdavanter del FC Pradenc Aleix Trulls ha aparegut ben d'hora per retallar el marcador amb el segon gol santjoaní. Els ripollesos semblaven animar-se a mesura que passaven els minuts fins que arribava l'acció més polèmica del partit, amb el gol anul·lat a David Martin. Cop dur per als locals, que encaixarien la sentència al 80' mitjançant una rematada de Cristian Mulero a la sortida d'un córner.
Malgrat la derrota, el CE Abadessenc encara confia en les seves possibilitats matemàtiques d'assolir la permanència conjugant dos factors indisolubles: els setze partits que falten per acabar la temporada i la igualtat regnant a la categoria.