Font: elpuntavui.cat

Autor: Jesús De la fuente

Esports Barcelona - 18 gener 2010 2.00 h

JESÚS DE LA FUENTE - Barcelona

El Sants es va imposar clarament en el derbi barceloní contra una Iberiana que va aguantar el resultat fins ben entrada la primera part. Amb dos gols abans del descans, els locals van sentenciar definitivament amb un penal que Forzinetti va transformar. Òscar i Aro van arrodonir el resultat, mentre que Padilla va marcar el gol de l'honor dels visitants.

SANTS
5
GIMNÀSTICA IBERIANA
1
SANTS:
Ferran Pol, Òscar, Agustín, Pol Ubach, Vergès, Marc Sardà, Forzinetti (Hermida, 79'), Morales (Ivi, 79'), Romario, Carlitos (Fabregat, 63') i David Aro.
GIMNÀSTICA IBERIANA:
Pardo, Dani, Eric (Héctor, 59'), Jony, Guti, Carlos, Moyano, Óscar, Adri, Jon Ander (Manu, 59') i Marcos López (Padilla, 30').
GOLS:
1-0 (38') Carlitos. 2-0 (43') Fornzinetti. 3-0 (57') Forzinetti, de penal. 4-0 (76') Òscar. 5-0 (84') David Aro. 5-1 (90') Padilla.