Publicat per Noni Salellas el dia 11 de gener 2015 18:26

U.E. LA JONQUERA: 0
U.E. SANTS: 0

U.E. LA JONQUERA: Jose, Jesús, Murga, Edile, Mabil, Toumani (Dani O., 74'), Arjona (Maiki, 62'), Negre, Teixi, Bassols i Compte.

U.E. SANTS: Carlos, Freixi, Castillo, Alberto, Aleix, Navarro, Navas (Samu, 46'), Felip (Peque, 74'), Arbulu, Avilés i Espinosa.

ÀRBITRE: Sr. Ceacero Solana. Ha mostrat targeta groga als jonquerencs Toumani i Negre, i als visitants Freixi, Aleix, Avilés i Espinosa.

COMENTARI:
Primer partit de l'any 2015 i la victòria continua sense arribar, avui però no serà per falta d'ocasions sobretot a la primera meitat. Una primera meitat que ha estat clarament dominada pels nostres jugadors, tot i això la ocasió més clara dels visitants al primer temps ha estat al primer minut quan Navarro ha engaltat una volea d'una pilota solta a tres quarts de camp i ha fet lluir a Jose que amb una bona estirada ha pogut refusar a córner. Un avís pels que no estaven desperts perquè a partir d'aquí i fins el descans La Jonquera ha mostrat una bona imatge, sinó amb un gran joc si amb intensitat, plantejament i ocasions. La primera ha estat per Pol Compte (3') que no ha pogut controlar una bona passada de Bassols que el deixava sol davant el porter. Qui si s'ha trobat sol amb el porter ha estat Albert Bassols (8') després que Robert Negre pressionés bé la sortida del Sants i assistís a l'olotí que ha intentat sorprendre al porter per sota les cames però aquest amb feines i treballs ha pogut evitar el gol. Bons minuts jonquerencs que feien que de nou, aquest cop Raül Arjona, s'ho jugués u contra u amb el porter barceloní Carlos que ara amb els peus refusava a córner i no permetia inaugurar el marcador. Més tard seria Robert Negre qui en una jugada personal en diagonal al mig camp es planta davant de l'àrea i el seu fort xut surt per poc desviat prop de l'escaire (20'). L'última del primer temps succeeix quan Teixi fa una bona passada en profunditat a Pol Compte que l'elèctric davanter xuta de primeres obligant novament a lluir-se a Carlos que cedeix altre cop a córner.
La segona meitat, incomprensiblement amb el 0-0 al marcador, ha estat més igualada i el nivell de joc ajudat per la forta tramuntana que bufava ha baixat molt. En els primers minuts qui ha estat més ben situat al camp ha estat el Sants i fruit d'això Arbulu podria haver avançat al seu equip quan ha recollit un mal refús de la nostra defensa i des de la frontal amb el seu xut ha trobat un gran Jose que estirant-se a baix enviava a córner i evitava el pitjor, trobar-nos per darrera al marcador després del treball i la despesa feta al primer temps. Els minuts han anat passant després sense res important a comentar i amb les forces anivellades, només als darrers instants La Jonquera, més amb el cor que amb el cap, ho ha intentat per dues vegades, la primera per Bassols amb un xut des de la frontal a les mans de Carlos i la segona amb una rematada de tisora de Pol Compte que tampoc provocava gran perill.

Hem començat l'any amb poca fortuna de cara a porta però almenys mereixen alguna cosa més que l'empat sense gols amb un partit que amb condicions normals es podria haver decidit a la primera meitat. Ens quedarem amb l'esforç dels jugadors i treballarem per afinar més la punteria que bona falta ens farà d'aquí a final de temporada per tal de millorar la nostra classificació. Avui cal destacar el bon debut de Sergi Murga, demostrant el seu ofici i lideratge a la zona defensiva i el més important, incrementant la competència amb els jugadors de darrera fet que ha permès veure un dels millors partits de la temporada de l'altre central André Mabil.
Diumenge vinent visitarem al Montcada, equip cuer a la classificació però que no ens ho posarà gens fàcil, serà el diumenge a les 12 del migdia. Som-hi nois!