La nova normalitat del públic de Tercera Divisió

Data: 19/10/2020 09:34

Font: Betevé

Autor:

Text:
La nova normalitat del públic de Tercera Divisió

Públic en alguns estadis, però camps buits en d'altres, segons les decisions dels clubs

dilluns, 19 d'octubre del 2020, a les 09.34

La nova normalitat de la Tercera Divisió inclou la suspensió de partits per casos de covid-19 o la presència o no de públic a les graderies, tot depenent de cada cas concret. Aquesta primera jornada de futbol ha tingut de tot per als equips barcelonins, des de l'Europa, que no ha jugat perquè cada grup és d'11 equips, fins a partits amb aficionats a les graderies i sense.

Horta i Monta: públic als estadis

Dels quatre equips de Barcelona que han jugat aquest cap de setmana hi ha hagut dos casos de cada. La Unió Atlètica d'Horta ha optat per deixar passar els socis i familiars dels jugadors del futbol base en el matx contra el Banyoles. Evidentment, totes les mesures de seguretat, higiene i distància han estat presents al Feliu i Codina. També ha passat el mateix al Municipal de Nou Barris, amb una bona entrada i bon ambient en el Muntanyesa-Igualada. Cal destacar que s'han fet servir un total de sis vestidors de l'estadi per tal que els jugadors no estiguessin gaire junts.

Sants i Sant Andreu, sense aficionats

L'altra cara de la moneda l'han viscut el Sants i el Sant Andreu. Els de l'Energia han decidit tancar al públic el partit contra el Peralada per evitar riscos de contagi de la covid-19. El mateix hem trobat al Municipal Xevi Ramon, on el Sant Andreu ha disputat el matx davant del Vilassar de Mar.