La Tercera Divisió ja té calendari

Data: 16/07/2019 14:16

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas 

Text:
La Tercera Divisió ja té calendari

El campionat de Tercera tindrà 12 derbis barcelonins

Carles Alcoyent Corominas | dimarts, 16 de juliol del 2019, a les 14.16

La Federació Catalana de Futbol ha fet oficial el calendari de la temporada 2019-2020 de la Tercera Divisió. El campionat començarà l'1 de setembre i acabarà el 17 de maig. Horta, Sant Andreu, Europa i Sants seran els quatre equips barcelonins de la categoria.

Una primera jornada amb dos partits a casa i dos a fora

La primera jornada del campionat es disputarà el cap de setmana del 31 d'agost i 1 de setembre. L'Horta i el Sants debutaran davant la seva afició contra la Pobla de Mafumet i el Peralada, respectivament. Per la seva banda, el Sant Andreu es desplaçarà a Granollers i l'Europa jugarà contra el Vilafranca, al Penedès.

El campionat de Tercera estarà format per 20 equips, se'n disputaran 38 jornades i els desplaçaments més llunyans per als equips barcelonins seran els d'Andorra (201 km) i Peralada (149 km).
12 derbis barcelonins

La presència de quatre equips barcelonins a la categoria farà que la pròxima temporada hi hagi 12 derbis durant el campionat. El primer partit entre barcelonins es veurà en la cinquena jornada, quan s'enfrontaran el Sants i el Sant Andreu. Un partit que la temporada passada va acabar amb victòria andreuenca per 1 a 2. 

A la jornada 7, que es disputarà el 6 d'octubre, hi haurà dos derbis. El Sants rebrà l'Europa a l'Energia, mentre que al Feliu i Codina es viurà l'Horta - Sant Andreu. La temporada passada aquests partits van acabar amb triomf escapulat i repartiment de punts entre hortencs i quadribarrats.

El calendari de derbis barcelonins serà el següent:

Jornada 5: UE Sants - UE Sant Andreu
Jornada 7: UE Sants - CE Europa
Jornada 7: UA Horta - UE Sant Andreu
Jornada 9: UA Horta - CE Europa
Jornada 15: UA Horta - UE Sants
Jornada 18: CE Europa - UE Sant Andreu
Jornada 24: UE Sant Andreu - UE Sants
Jornada 26: CE Europa - UE Sants
Jornada 26: UE Sant Andreu - UA Horta
Jornada 28: CE Europa - UA Horta
Jornada 34: UE Sants - UA Horta
Jornada 37: UE Sant Andreu - CE Europa