El Sants supera el Santboià i surt del descens (1-2)

Data: 09/12/2018 14:30

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas

Els santsencs superen un rival directe gràcies als gols de Mario i Sergio Navarro

Carles Alcoyent Corominas | Pablo Agudo | diumenge, 9 de desembre del 2018, a les 14.30

El Sants ha sortit del descens gràcies a la seva victòria al camp del Santbioà per 1 gol a 2. Els de Tito Lossio han espatllat la festa de la Puríssima als locals. Mario Cantí ha avançat els verd-i-blancs just abans del descans. A la represa, Neeskens ha aprofitat una errada de Yamandú per igualar el matx. Però aleshores ha aparegut el xèrif Navarro per fer el definitiu 1 a 2 i fer que els santsencs surtin del descens.

Ocasions de Navarro i gol de Mario Cantí

El Sants arribava al Joan Baptista Milà sabent que una victòria davant el Santboià els distanciava de la part baixa de la classificació i deixava als de Sant Boi es una situació complicada de cara a les posicions de descens. Per aquest motiu, els de Tito Lossio han sortit a buscar el gol. El jugador més insistent i amb més opcions ha estat Sergio Navarro. Fins a tres oportunitats ha tingut el xerif per obrir el marcador. Però el gol se li ha resistit, almenys a la primera part.

En canvi, Mario Cantí ha aprofitat la que ha tingut. I en temps afegit del primer temps ha aconseguit el 0 a 1 aprofitant una pilota morta dins l'àrea petita.

Empat i victòria a la segona part

El Sants ha marxat al descans amb un marcador favorable que feia feliç a l'afició santsenca que ha anat fins a Sant Boi. Però els locals, molt necessitats de punts, han sortit a la segona part a buscar el gol de la igualada. Després d'una ocasió de gol per a cada equip, el Santboià ha trobat el gol. Ho ha fet John Neeskens aprofitant una errada de Yamandú. Però l'alegria des de Juan Camilo ha durat poc.

Sergio Navarro, que a la primera part no ha tingut sort, ha aprofitat un rebuig de Leva per fer el definitiu 1 a 2. Quedaven 20 minuts per acabar. El Santboià ha apretat, però aquest cop els minuts finals han estat del costat del Sants.