Data: 26/03/2017 19:00

Font: Blog U.E. Sants

Autor:

L'informació ha estat extreta de cfmolletue.com

Tercera desfeta consecutiva del Primer Equip davant del Sants (0-1). Un gol de Sergio Navarro a les acaballes del partit ha sentenciat l'equip de David Ortiz que, tot i realitzar un bon duel, no s'ha emportat premi. I es que quan s'està en una mala dinàmica, no acaba sortint res.

El Sants ha sortit millor al terreny de joc i ha estat el dominador de l'esfèric durant el tram inicial del partit, tot i que sense generar perill. La primera ocasió ha estat nostre, amb un cop de cap de Nil que s'ha passejat per l'àrea visitant (1?). Minuts després, Chipi ho ha intentat amb un llançament de falta que ha fet volar Yamandú (14?). Novament en l'estratègia s'ha acostat el gol. Aquest cas ha estat Parra qui no ha encertat en la rematada final (27?). Durant el pas dels minuts, el Mollet ha anat capgirant aquest domini inicial barceloní. L'única opció santsenca del primer temps ha arribat a través de les botes de Navarro, però Pol ha estat molt encertat en l'u contra u (32?).

L'ocasió més clara pel Mollet ha arribat només començar la segona part. La fusta ha refusat un xut des de la frontal de Nil (46?). Novament el visitant Navarro ha generat perill pel Sants, ben resolt de nou per Pol (49?). El segon temps ha estat molt més equilibrat, i els dos equips els hi costat arribar molt més a porteria contrària. El porter Pol Flores ha salvat novament el gol barceloní amb un gran estirada (73?). El 'killer' Masip ha tingut la seva, però no ha definit bé després d'una centrada de Jandro (76?). El partit encarava la seva recta final i, el més probable semblava la 'X', o bé qui fes un gol s'emportaria el duel, i el més encertat ha estat el Sants. Llarg servei de banda fins a l'interior de l'àrea i, després d'un seguit de rebots, Sergio Navarro ha engaltat una volea imparable per fer la diana guanyadora i deixar gelat el Municipal dels Germans Gonzalvo (84?). Amb més cor que cap, els nostres ho han intentat fins al final, però la solidesa dels santsencs ha estat implacable. Per tant, tercera derrota (segona seguida a casa), que esvaeix gairebé definitavament el somni.