Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas

Repartiment de punts entre tarragonins i santsencs

Carles Alcoyent Corominas | diumenge, 11 de desembre del 2022, a les 18.25

La UE Sants s'ha emportat un punt (0-0) de la visita a la Pobla de Mafumet. El conjunt local i els de Borja López han gaudit de poques ocasions de gol en un enfrontament que permet als santsencs encadenar la tercera jornada sense perdre.

Una primera part amb poques ocasions

La primera ocasió del partit l'ha tinguda la Pobla. Al minut 7, un bon xut de Nil Garrido ha sortit arran del pal de la porteria de Guillem Castelló. El Sants, en els primers minuts, ha tingut més possessió de la pilota, però sense crear jugades de perill a la porteria de César Pirot. Això sí, les oportunitats més clares les han tingut els tarragonins. Al minut 26, Joan Torrents ha estat a punt d'obrir el marcador amb un bon xut des de la frontal que ha tret la defensa del Sants des de la mateixa línia de gol.

Poc abans del descans, al minut 38, Hicham Benamar ha aconseguit marcar, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. I dos minuts després ha estat Alex Pauner qui ha vist com el seu xut marxava per sobre del travesser.

A la segona part, mateix guió

La segona part ha començat com la primera. Al cap de dos minuts de la represa, Guillem Castelló ha hagut d'intervenir per evitar el gol de Fernando Torre. La Pobla ha buscat el gol a l'inici del segon temps. Al minut 53, Santi Guzmán ha xutat un pel desviat en una bona ocasió dels d'Adolfo Baines.

El Sants, a la segona part, ha estat més tímid en atac. Dani Jodar, al minut 69, ho ha provat amb un xut sense gaire perill. Això sí, un minut més tard, Pol Cuatrecasas ha estat a punt de fer el 0 a 1 amb un xut que ha sortit arran del pal de la porteria del conjunt tarragoní. I 10 minuts més tard, l'oportunitat ha estat per a Franco amb un xut que ha marxat per sobre del travesser.

Al minut 83, ha estat Santi Guzmán qui l'ha tinguda en una bona acció individual i un xut que ha sortit llepant el pal de la porteria de Guillem.