Data: 24/04/2016 20:15

Font: Betevé

Autor: Albert Setó

Albert Setó | diumenge, 24 d'abril del 2016, a les 20.15

Al camp de l'Energia, les aficionades han tingut sorpresa. Els nens del Sants han sortit amb una rosa a la mà i s'han apropat a la grada per regalar-la. Una bona manera de recordar Sant Jordi i començar un partit boig i ple de gols.

Al camp de l'Energia, les aficionades han tingut sorpresa. Els nens del Sants han sortit amb una rosa a la mà i s'han apropat a la grada per regalar-la. Una bona manera de recordar Sant Jordi i començar un partit boig i ple de gols. Tomás García ha obert la llauna al minut cinc i Navarro ha fet el 2 a 0 creuant la pilota lluny de l'abast del porter. Un rebuig del porter santsenc i el posterior remat de Casasayas han donat esperança als de Berguedà, que han marxat al descans amb el 2-1. A la segona part, el Sants ha obert distància amb els gols de Cura i Cuadrillero al minut 51 i 54. Quan semblava que el partit estava fet, David Fernández ha anotat el segon de l'Avià al 66 i Oriol Martínez ha posat emoció amb el 4-3 amb una rematada de cap al 89.