El Sants perd per la mínima al camp de l'Igualada

Data: 11/01/2020 20:01

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Els santsencs, en un partit fluix, només han tingut opcions d'empatar a les acaballes del partit

Carles Molet | dissabte, 11 de gener del 2020, a les 20.01

El Sants ha perdut al camp de l'Igualada per 0 a 1 i, per tant, no s'allunya de les posicions de descens. Els santsencs en un partit fluix només han posat en perill la victòria dels locals en els últims minuts.

Martí obre la llauna

L'Igualada de Marc Cabestany no té res a veure amb el de Moha. El nou tècnic dels igualadins vol joc directe i pilotes penjades a l'olla. Una tàctica que no ha sorprès el Sants. Tito Lossio n'era conscient i, a poc a poc, ha aconseguit que els seus homes dominessin el matx. Això sí, sense cap ocasió per cap dels dos equips fins al minut 27, quan Navarro ha estat més murri que el central, li ha guanyat la posició i, amb tot de cara, ha fallat en el mà a mà. La resposta de l'Igualada no podia ser més contundent. Dos minuts després, Martí ha aprofitat una centrada d'Òscar per encetar el marcador. Ràpidament, el partit ha tornat a perdre ritme i s'ha arribat al descans sense cap més aproximació clara a les àrees.

El Sants no reacciona

Els barcelonins han sortit dels vestidors més freds que els rivals i els de l'Anoia ho han aprofitat per aproximar-se a l'àrea del Sants en els primers compassos de la segona meitat. De fet, Fabregat ha estat providencial per evitar que Santi Triguero fes el segon. El lateral s'ha avançat en última instància quan el porter ja estava batut. Sense notícies en atac, els verd-i-blancs han patit per no encaixar més gols. Oriol ha aconseguit refusar el xut de Nil després una bona jugada individual. Els locals cada cop s'han agradat més i han deixat de banda la pilotada directa per passar-se al joc combinatiu. Però la distància mínima a l'electrònic ha fet que el Sants no marxés mai del partit i acabés collant l'Igualada al seu camp l'últim quart d'hora. Sense sort. Els barcelonins acaben la primera volta amb una derrota i veuen com els igualadins els retallen tres punts.