Data: 04/10/2015 18:46

Font: Betevé

Autor: Albert Setó

Albert Setó | diumenge, 4 d'octubre del 2015, a les 18.46

El Sants ha sortit millor a la primera part i en el minut 22 Peke ha aprofitat una jugada de Sergio Navarro per marcar l'1 a 0. Amb el marcador en contra, el Martinenc ha despertat però no ha estat encertat. Una primera part distreta que ha donat pas a una segona de bojos. Per començar, dues expulsions. David Gala ha dit alguna cosa a la col·legiada Ainara Andrea Acevedo i l'àrbitre l'ha expulsat. Un minut després segona expulsió directa del Sants per culpa d'una falta injustificada de Sergio Arbuli. Els homes entrenats per Tito Lossio s'han quedat amb 9. Jo, el càmera i redactor de BTV present al camp de l'energia i els aficionats de les grades teniem clar que era qüestió de temps que els del Guinardó capgiressin el marcador però el que ha passat a continuació ha estat força increïble. Apunteu aquest nom, Sergio Navarro que en el 63 ha fet el segon del Sants, per deliri sobretot de l'aficionat que tenia a la meva dreta. Semblava que la graderia de nyigui-nyogui no aguantaria tant d'èxtasi santsec però altra vegada Sergio Navarro ha fet el tercer en el 76 i el senyor de la dreta al·lucinava amb el seu equip, que golejava al Martinenc amb 2 homes menys. Els d'Agustín Vacas no se'n sabien avenir, i han acabat també amb Casillas expulsat per un penal més que ha deixat la cirereta al festival. Un hat-trick de l'home que us he dit que n'apuntéssiu el nom.