Hora de fer balanç a Primera Catalana

Data: 23/01/2013 16:42

Font: Betevé

Autor: Redacció 

Text:
Hora de fer balanç a Primera Catalana

Redacció | dimecres, 23 de gener del 2013, a les 16.42

L'ambició del Martinenc

El mes d'octubre encara pesa com una llosa entre els del Guinardó (una victòria, un empat i dues derrotes), que de mica en mica han redreçat el rumb cap a les posicions capdavanteres. Tot i no aconseguir resultats brillants en les últimes dues jornades contra rivals directes, els d'Àngel Alcolea són una aposta ferma per acabar la Lliga entre els primers classificats. Si guanyen el partit ajornat contra el Viladecans, acabaran la primera volta amb 30 punts, cinc més que la temporada passada a aquestes altures de competició.

La revifada de l'Horta

Estrenar categoria sempre suposa un repte complicat, encara que es tracti d'un equip forjat per competir entre els millors de la Primera Catalana. A l'Horta li ha costat, però les dues victòries consecutives aconseguides amb l'inici d'any han catapultat els nois de Jordi Argilés. L'equip és sisè a només cinc punts del segon, en un grup igualadíssim que penalitza molt les ratxes negatives, de la mateixa manera que una ratxa positiva pot col·locar-te en la lluita per l'ascens.

Lenta adaptació del Tecnofutbol

Les tres victòries sumades en els últims quatre partits han permès als de Ricardo Mendoza abandonar la zona de descens que van ocupar durant les 15 primeres jornades. L'arribada de nous jugadors i l'adaptació dels joves que ja jugaven amb l'equip de la Fundació Marcet ha empès l'equip a la zona tranquil·la de la classificació, amb 20 punts.

Naufragi santsenc

El 28 d'octubre de 2012, el Sants va guanyar el Cervera per 3 a 2. Va ser l'última victòria dels verd i blancs, que des de llavors han sumat un punt de 27 possibles. Una dinàmica molt perillosa que ha provocat que els de Julià Garcia hagin passat de ser la sorpresa positiva de la Primera Catalana, a ocupar una alarmant setzena posició, amb només 15 punts. La millor notícia és que el Sants té tota la segona volta per redreçar la situació.