Sants 4 - Rapitenca 3

Data: 21/03/2011 23:02

L'informació ha estat extreta de uerapitenca.net

La Rapitenca va fer un primer quart d'hora de vergonya on va encaixar tres gols i, a més, va ser superat per un equip que feia el que volia davant el conjunt ebrenc. A partir d'aquí, la Rapitenca es va fer amb el tempo del partit, però no va ser capaç de guanyar a un conjunt que es troba a la zona baixa de la taula classificatòria. Els altres equips no fallen i la Rapitenca pràcticament ja no mira a l'ascens.

El partit va ser bastant boig. Al minut 6, en una sacada de falta, Fran des de la banda dreta va realitzar una centrada a l'interior de l'àrea i Cano amb molta facilitat davant les estàtues de la defensa del Montsià va creuar l'esfèrica per fer el primer gol. Al 9, Pere va relliscar, Granado va fallar al marcatge a l'home, va deixar entrar a Fran, trepitjà àrea i es va treure un xut de la mànega per obrir bretxa al marcador. De fet, feia el que volia l'equip del Sants. Els afeccionats del Sants no s'ho creien, perquè juntament amb el Poble Sec és l'equip que menys gols ha anotat de la categoria. Al minut 16, Escabros feia el tercer en una falta centrada a la frontal petita i no va fallar. A partir d'aquí, Hugo va entrar per Granado i alguna cosa va canviar al partit. L'extrem Raúl Teixidó va fer el primer gol de la Rapitenca en una falta directa. Després, Parra al minut 36 va posar el 3-2 al marcador en una centrada per banda esquerra d'Hugo, Parra sol dintre l'àrea petita va posar el cap per enviar-la a dintre. A les acaballes del partit, Fran va perdonar el quart per a l'equip barceloní.

A la represa, Raúl sol davant Carulla la va atrapar molt bé. A més, a la jugada següent, Raúl es va auto expulsar. Iván Parra de cap va fer l'empat a tres. Després, David Callarisa va perdonar el quart. També Hugo va tenir la seva però, el porter la desvià a córner. La Rapitenca jugava bé, i es mereixia guanyar el partit. La "pàjara monumental" del primer quart d'hora va ser un mal símptoma, coses que no s'acaben d'entendre, però la Rapitenca buscava la victòria i generava bastantes ocasions de gol, on no acabaven d'estar encertats un cop més. En repetides ocasions, l'equip ebrenc les va tenir però amb una nula efectivitat. El Sants no existia i la Rapitenca que no parava d'arribar e insistir a la porteria de Carulla. El jugador local Edu, faltant deu minuts la va tenir però al minut 89, Mario va trencar el fora de joc i Fabregat va marcar el quart donant la victòria a l'equip del Sants, un conjunt necessitat de punts.