El Sants s'estavella contra el líder (1-3)

Data: 15/01/2012 20:08

Font: Betevé

Autor: Redacció

Redacció | diumenge, 15 de gener del 2012, a les 20.08

La Rapitenca ha sumat els tres punts al camp del Sants, en un partit que l'equip visitant ha dominat en tot moment. Els de les Terres de l'Ebre han dominat el partit i es reafirmen com a líders de la classificació, mentre que el Sants encadena, amb aquest, tres partits sense guanyar.
Al minut disset, la sortida d'un córner ha permès Alexis obrir el marcador. Abans de la mitja part, una errada defensiva del Sants ha provocat el segon gol de la Rapitenca. L'ha marcat Javi Ramos al minut 36. A la segona part, els homes de Julià Garcia han tingut més ocasions, però la Rapitenca no ha donat treva i Callarisa ha fet el tercer amb una jugada individual. Cap al final del partit, Xavi Pascual ha marcat l'1 a 3 amb un tir lliure indirecte des de dins de l'àrea.