Derrota del CF Pobla de Mafumet davant el Sants per 4 a 0

Data: 05/01/2020

Autor: Comunicació

El CF Pobla de Mafumet ha viscut avui, una dura derrota, per 4 a 0, a casa de la Unió Esportiva Sants.

Els homes d'Albert Company han patit una dura golejada, la qual ha iniciat al minut 44, amb un xut de Guillem Hernández, que no ha pogut aturar el porter pobletà Àlex Baño.

El CF Pobla de Mafumet ha buscat empatar durant els primers minuts de la segona part, però al minut 60, el local Fabregat ha superat Baño, amb un xut des de la banda dreta.

Al minut 83, Marc Martín, després d'una bona jugada individual ha marcat el 3 a 0. I finalment, en el temps de descompte, Juli Berenguer ha posat el 4 a 0 definitiu, en el marcador.

El CF Pobla de Mafumet se situa setè a la classificació, amb un total de 30 punts. El proper cap de setmana rebran al Santfeliuenc.