Derrota en el darrer partit a casa

Data: 01/06/2010 06:29

Font: el3.cat

Autor: Isa

El 0 a 2 final, però, no afecta la situació del Sants, que ha caigut en el darrer partit a casa, al camp de la Bàscula

Dimarts, 1 de juny de 2010 - 06:29h

En una jornada emotiva, saltava el Sants al terreny de joc amb la menys habitual de les alineacions vistes aquesta temporada. Els no habituals tenien el seu moment de protagonisme, juntament amb el capità del primer equip i jugador d'aquest durant tretze temporades, Agustín Tinoco. Apareixia com a titular el capità, que seria substituït durant el segon acte per Jordi Vergés, per poder rebre així un calorós aplaudiment de l'afició santsenca reunida a la Bàscula. Una afició que també vivia un partit commovedor després d'acomiadar amb un emotiu homenatge a un dels aficionats blanc i verds, que ens va deixar durant aquesta setmana, el Joan Castells.

D'inici, davant d'un rival superior a la taula, se sabia que no seria un partit fàcil, però els mateixos no habituals van ser, en els primers minuts, els que van tenir contra les cordes la defensa de la Gramanet Milan B. Cristian Fabregat, Dani Hermida i Carlos Cano feien mal en la sortida del conjunt de Santa Coloma que, no obstant, donava gran sensació de perill cada cop que s'acostava a la porteria santsenca, defensada una setmana més per Jota. Les ocasions més clares eren les dels visitants, tot i que l'empat a 0 inicial es va mantenir fins el minut 43 de la primera part del matx, quan Carlitos, amb una bona desmarcada per la banda dreta, trobava el segon pal de la porteria de Jota. Així, marxava al descans el conjunt blanc i verd amb un resultat advers, però la situació, tranquil·la a la taula i amb l'objectiu de la permanència assolit, donava perquè Pep Margui continués apostant pels que menys han jugat durant la temporada, i tenien el seu lloc el Peque, i també Abdé, que en els minuts disputats va desbordar en unes quantes ocasions la defensa rival.

Cano va tenir les millors ocasions, mentre que les opcions de David Haro sempre es van acabar veient ofegades per una ferma defensa rival. En una jugada a pilota aturada, en un xut de falta directe, un mal refús de Jota va propiciar el segon gol de la Gramanet, sent Vila l'home que aprofitava la situació per endinsar la pilota al fons de la xarxa santsenca.

El 0 a 2 final, però, no afecta la situació del Sants, que ha caigut en el darrer partit a casa, al camp de la Bàscula. El final de lliga, d'aquí una setmana, es viurà en un camp previsiblement més complicat, el de l'equip veí, la Gimnàstica Iberiana.