90 U.E. Sants 1 - F.C. Ascó 1

Videos (mes videos)

Comentari
Cinquè partit a la categoria i la historia es repeteix per cinquena vegada.
La primera part el domini, si es que va dominar algú, es va repartir entre tots dos equips però cap dels dos va xutar res de perill entre els tres pals. El mes destacat es que el partit es va aturar per la calor. La segona part el Sants ha sortit decidit a fer el gol i anar per la victòria. Així han arribat les oportunitats mes clares i les jugades polèmiques. Quan el partit estava acabant i el poc perill de l'Ascó havia estat ben resolt, un error en la sacada de Yamandú, permet a la davantera de l'Ascó muntar un ràpid atac i posar el 0 a 1. La historia es tornava a repetir, partit igualat en el marcador, domini del Sants, i gol de l'equip contrari en el últim instant. Aquest cop la gran decepció de l'equip pel gol encaixat els ha fet donar tot el que tenien dins i després de un pal que era mig gol, en una jugada travada, quan ja passava de l'hora digui el que digui el acta, el Mario acaba fent el seu primer gol oficial. I ja no va donar temps per res mes. Les sensacions continuen sent bones, però tampoc se li escapa a ningú que perdem punts i partit en els últims minuts.