90 U.E. Sants 1 - U.At. Horta 2

Videos (mes videos)

Comentari

El Sants ha acabat la setmana de les tres jornades a casa (Cerdanyola, Sant Andreu i Horta) amb només 1 punt de 9. Tot i que a priori la lliga per la promoció d'ascens no es la seva, les derrotes contra Sant Andreu i Horta eren previsibles, han demostrat que l'única diferencia es la efectivitat.
El partit ha començat amb una mica de domini blanc-i-verd tot i que de seguida el Horta s'ha tret el domini de sobre, però amb poc perill. La segona part ha començat amb clar domini santsenc però tot s'ha tornat a igualar al cap del minuts.
El punt d'inflexió ha vingut en dos canvis. Rio entra per Aleix en el 59 per l'Horta. I deu minuts mes tard Cura es lesiona i això provoca un moviment de peces on Sumarroca, davanter, acaba jugant de lateral esquerra, la banda per on juga Rio. Sis minuts mes tard un contra atac fa que Rio es planti gairebé sol davant de Yamandú fent el 0 a 1. Els dos gols que queden han estat pura anècdota. Amb el temps ja acomplert, una jugada a favor del Sants que podria ser l'empat, acaba amb un altre contra atac de Rio i de nou sol marca el 0 a 2. A la jugada següent, una jugada a favor de l'Horta, perd la pilota el que fa que Fabregat llenci la pilota a Fran, qui amb una passada llença un contra atac de Navarro, que perd la verticalitat un cop supera al porter. Però la seva paciència i qualitat fa que trobi el forat per tornar-li a pilota a Fran dins de l'àrea per fer el 1 a 2 definitiu.
Ja estem arribant a la recta final de la lliga. El Sants ha aprés a no perdre partits en els últims moments com va fer a la primera volta, a tindre mes el control, però li falta xutar dos cops i fer dos gols. Matemàticament si perdem un punt mes d'aquí al final de lliga ja no podrem jugar el play-off d'ascens, que no es l'objectiu. En canvi el Martinenc que es l'ultim destacat encara ens podria passar. De moment l'Ascó es qui marca el descens i només està a 5 punts i just una posició per sota nostre. I per dalt tenim a Castelldefels i Figueres de qui només ens separen 1 punt i que faríem be de superar per posar un coixí de dos equips entre nosaltres i el descens.