Font: Blog U.E. Sants

Autor:

L'informació ha estat extreta de cfripollet.cat

Aquest diumenge 14 de maig el Ripollet va jugar a casa contra la UE Sants on aquests no van donar cap opció al Ripollet.
La primera part va estar marcada pels errors en defensa, ja que van arribar molt d'hora els gols del Sants, al minut 22 i al minut 27. Va ser un cop molt dur i el Ripollet ja no va reaccionar. Sort que al minut 45 en una gran intervenció, Uri va aturar un penal que hagués estat el 0-3. Al descans es va arribar amb el 0-2 que donava una mica d'esperances per la segona part.
Al segon temps el Ripollet ho va intentar però en set minuts van arribar dos gols més del Sants, als minuts 66 i 73 que posava la sentència del partit amb el 0-4 al marcador. El Sants va ser molt millor durant tot el partit i no va donar cap opció als vermells. Un resultat que ens deixa pràcticament en segona divisió....