Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas

El Sants guanya el Santfeliuenc per 4 a 2

Carles Alcoyent Corominas | dimecres, 6 de març del 2019, a les 14.47

Els aficionats del Sants no havien vist aquesta temporada quatre gols del seu equip al camp de l'Energia. Han hagut d'esperar a la trentena jornada per veure-ho. Ha estat davant el Santfeliuenc quan l'equip de Tito Lossio s'ha imposat per 4 a 2.

Primera part del Sants. Inici de la segona del Santfeliuenc

El Sants s'han avançat als sis minuts amb un gol d'Adrian Navarro. I poc abans del descans, Juan José, en pròpia porteria ha fet el segon dels locals.
A la segona part, però, el Santfeliuenc ha estat capaç d'empatar. Eric als dos minuts de la represa ha fet l'1 a 2 després d'aprofitar un refús de Yamandú, i Adri, tres minuts després, ha igualat el partit després d'una passada de la mort de Josele.
Els Santsencs no han claudicat i Gaudioso ha estat objecte d'un penal. El mateix jugador ha estat l'encarregat de xutar la pena màxima i fer pujar el 3 a 2 al marcador. I poc abans del final, Mario Cantí ha fet el definitiu 4 a 2.

El partit d'avui ha estat el segon d'aquesta temporada en què el Sants ha marcat quatre gols. Davant la Pobla de Mafumet, els de Tito Lossio també van fer un pòquer de gols.