Data: 11/11/2018

Font: fcmartinenc.cat

11/11/2018 Primer equip

FC MARTINENC 1 - 2 UE SANTS

L'estrena de Manel Moya a la banqueta no ha pogut començar amb bon peu pel Martinenc en un derbi que s'ha decidit per la major eficàcia golejadora dels visitants, que han aprofitat bé les seves ocasions. En un derbi intens que s'ha jugat més amb el cor que amb el cap, el Martinenc no ha pogut canviar la dinàmica i segueix negat en quant a resultats.

La primera part ha estat amb un joc poc fluid per part de tots dos equips. En el primer onze de Manel Moya s'ha vist com els jugadors mostraven una cara amb molta intensitat, sense donar cap pilota per perduda, i amb un joc més directe que de combinació.

Tot i això, el Sants s'ha avançat en una acció puntual. En un servei de banda, Mario Cantí ha rematat de xilena al fons de la xarxa. Era el minut 18 els verd-i-blancs s'avançaven al marcador. El Martinenc ha crescut durant el partit i fruit de la seva empenta ha arribat un penal sobre Roland que ell mateix ha transformat amb precisió. El golejador ha enganyat molt bé a Yamandú i ha establert l'empat (1-1, m.35), resultat amb el que s'ha arribat al descans.

A la segona meitat el joc intens s'ha mantingut, i Manel Moya ha buscat una mica més de velocitat amb l'entrada d'Adri Felius. El partit estava molt igualat sense un dominador clar, i s'intuïa que un gol podria decantar la balança.

Sergio Navarro ha estat qui ha trobat el premi del gol en un xut que ha refusat molt bé Juanmi en primera instància, però el mateix Navarro de cap ha superat al porter en trobar-se el rebot (1-2, m.68). Un cop que ha acusat el Martinenc, tot i que s'ha aixecat i ha gaudit de bones ocasions per empatar.

Les dues més clares han estat dues rematades de cap, una de Javi Sánchez que ha sortit fregant el pal, i una darrera de David López que no ha trobat porteria. A més, el Martinenc ha reclamat un altre penal sobre Roland per una estirada de samarreta dins l'àrea. Tot i l'empenta final, el Sants s'ha emportat el derbi i els tres punts.