Un penal decideix pel Sants un derbi de gols

Data: 07/04/2019

Font: fcmartinenc.cat

04/07/2019 Primer equip

UE SANTS 3 - 2 FC MARTINENC

El FC Martinenc ha perdut el derbi contra la UE Sants per 3-2 en un matx marcat pels gols i per un penal absurd que ha donat a la segona part el triomf als jugadors santsencs, que no han estat superiors als vermells, però sí més efectius, en una tònica habitual de la temporada.

El conjunt del Guinardó està més aprop que mai de la Primera Catalana després d'una nova derrota a domicili, aquest cop davant del Sants, tot i marcar dos gols fora de casa. Els de Tito Lossio s'han avançat gràcies a un gol d'un clàssic com Sergio Navarro, que s'ha esmunyit dels centrals vermells i ha anotat el primer en un u contra u davant d'Uri Vives. (1-0, m.14).

El Martinenc ha reaccionat i ràpidament ha empatat en una magnífica jugada d'atac, on Edgar Tejada ha assistit per Marçal Lladó, que amb una volea ha batut a Yamandú (1-1, m.16). El duel era intens, conscients que els tres punts en joc eren molt importants.

Els de Manel Moya han seguit apretant i Joel Martínez ha fet un dels gols de la jornada en un xut molt llunyà que ha sorprès Yamandú (1-2, m.36), però tot just abans del descans una assistència filtrada per sobre de la defensa ha permès a Gala establir l'empat (2-2, m.43).

La segona part ha estat molt diferent, i si a la primera meitat els gols han estat els grans protagonistes, a la segona s'ha imposat més el tacticisme. Edgar Tejada ha tingut una parell de bones ocasions, en bones combinacions amb Rovira, mentre que el Sants guanyava terreny en accions a pilota aturada.

Quan semblava que el partit s'havia anivellat, Kamal ha fet un penal innecessari sobre Fabre i Gaudioso ha transformat des dels 11 metres (3-2 m.77). El resultat ja no s'ha mogut i el Martinenc ha marxat sense punts de l'Energia, en una jornada que un cop més ha demostrat que aquest any el conjunt del Guinardó res li surt de cara.

Som Martinenc.

FITXA TÈCNICA

UE Sants: Yamandú, Alberto, Aleix (Avilés), Guille, Navarro, Gala (Borrull), Fabre, Crivi, David Cura, Mario Cantí (Juli) i Luis.

FC Martinenc: Uri Vives, Peque, Eric, Edgar Velasco, Javi Iglesias, Sosa Marçal, Grimau (Victorio, Javi Sánchez) Edgar Tejada (Kamal), Joel i Rovira.

Gols: 0-1, Navarro m.14. 1-1, Marçal, m.17. 1-2, Joel m.37. 2-2, Gala m.43. 3-2, Gaudioso (p) m.77.