U.E. de Sants 1 - C.E. Tecnofutbol 3 -Jorn. 16 Temp. 2012/2013

Data: 16/01/2013 23:59

Autor: Marc García

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Nova derrota de l'equip de Sants contra un dels equips directes a la classificació que es situava a la zona de descens.
Tot i que el conjunt de Julià Garcia al llarg del partit disposà d'alguna bona oportunitat per marcar, l'equip continua de pega i els rivals amb aquella efectivitat que moltes vegades suposa un cop anímic rellevant.
Partit molt igualat i de disputa física durant el primer quart d'hora de joc. Fins que al minut 19 de partit, després d'una bona acció de Gery, el defensa que evitaria el seu gol sota la línia, volent sortir amb la pilota controlada toparà amb Peque, i l'àrbitre assenyalaria penal. El mateix jugador, seria l'encarregat de transformar la pena màxima situant el 1-0.
El conjunt visitant tindrà la opció de fer la rèplica en menys de 5 minuts en xut que s'estavellaria al travesser de la porteria que defensava Fuentes (aquesta jornada com a titular en detriment de Marc Chueca). Però serà en un altre error defensiu, després d'una mal refús, on finalment en una centrada des de la esquerra serà rematada per Mario (ex-jugador del Sants la temporada passada) per situar l'empat més que meritori en el marcador al minut 34.
Així s'arribaria al descans.
A la represa tot continuaria molt semblant. Igualtat i molta lluita en zona de mitjos fins que al minut 54, Dani Castellanos, agafà una pilota escorat a la seva dreta dins de l'àrea gran, i facilitat per la defensa un tant flotant local, es remogué per fer un autèntic golàs situant la pilota pràcticament a l'escaire del pal llarg de la porteria santsenca.
A partir d'aquí, els locals es veuran quelcom abatuts, afectats també per una pluja que cada vegada aniria 'in crescendo' amb els pas dels minuts, i que dificultaria més la seva concentració.
Malgrat tot, l'equip intentarà estirar-se, però això faria per contra, amb tot plegat que el partit es trenqués per moments, i això ho aprofitarien els visitant amb una passada en profunditat a l'espai per Mario, que rebrà penal després de retallar a Escudero, suposant l'expulsió d'aquest sent el darrer home i per tallar suposadament una acció manifesta de gol. Torelló, seria l'encarregat de fer l'1-3 al minut 71.
Finalment, amb aquesta diferència de dos gols, els visitants recularan per aguantar, i el Sants sense pressió disposarà de dues clares ocasions per marcar: un xut de falta de Pipo Sola que el porter enviaria a corner quan ja es cantava el gol, i un xut en una transició, que marxaria per ben poc per sobre del travesser.
Aquesta derrota, impera la necessitat de sumar punts en el seu proper partit contra el Morell a Tarragona, dissabte a les 16:30h.; si no vol que les coses es compliquin d'allò més a la taula classificatòria.