Sants i San Cristóbal no passen de l'empat a l'Energia

Data: 25/09/2022 14:52

Font: Betevé

Autor: Roger Matamoros i Aparicio

El gol de Marc Gabaldón per part del Sants ha estat contrarestat per l'exsantsenc Mario Cantí

Roger Matamoros i Aparicio | diumenge, 25 de setembre del 2022, a les 14.52

El Sants no ha passat de l'empat a un a l'Energia contra el Sant Cristóbal malgrat que s'ha avançat en el marcador amb un gol de Marc Gabaldón. Els egarencs han empatat gràcies a un exjugador santsenc, Mario Cantí. Tot això, en un partit igualat en què els dos conjunts han creat perill a la primera part a pilota aturada. A la segona s'han obert més i això els ha permès gaudir de més ocasions de gol.

El San Cristóbal domina la primera part

El conjunt blanc-i-verd arribava després de golejar el Castelldefels amb el 0-3 de la jornada anterior, una victòria que li va donar els tres primers punts a la Tercera RFEF d'aquesta temporada 2022-23. El San Cristóbal, igual que el Sants, arribava al camp de l'Energia havent perdut un partit i guanyat l'altre, i totes dos estaven situats al mig de la taula de classificació.

El partit ha començat amb una ocasió de Marc Granero, que ha fet un xut des de dins de l'àrea al pal curt que el porter Varo ha enviat a córner. El San Cristóbal ho ha provat des del córner amb una rematada de Tom al segon pal que ha aturat Pau Llasera. Al cap d'un quart d'hora de joc, Hicham ha aprofitat un contraatac i ho ha provat des de la frontal. El xut ha sortit desviat per la defensa. De mica en mica el San Cristóbal ha començat a arribar amb perill a la porteria de Pau Llasera. Tom ha xutat i Sergio Paz ha enviat a córner. El conjunt de Borja López s'ha tret la pressió dels egarencs de sobre i ha pogut arribar a l'àrea de Varo. Un dels que ho han provat ha estat Marc Granero. Primera part amb poques ocasions clares i que ha finalitzat amb empat sense gols.

El Sants no pot mantenir els tres punts

A la represa el Sants s'ha pogut treure de sobre la pressió i el domini del conjunt egarenc de la primera part. Álex Ruiz ha tingut una ocasió en un llançament de córner però la rematada ha estat molt centrada i l'ha aturat còmodament Varo. Al minut 64, jugada individual de Marc Gabaldón, que ha gaudit d'una doble ocasió. En el segon xut el porter Varo no ha pogut fer res per aturar la pilota, que ha acabat als fons de la porteria. El San Cristóbal ha aconseguit l'empat nou minuts més tard amb un gol de l'exsantsenc Mario Cantí. A les acaballes del partit, Pau Caresia ha tingut l'ocasió de donar els tres punts al Sants però el xut ha marxat fora per poc.

El pròxim partit que jugaran els santsencs serà a fora, contra el Badalona, en la jornada 4 de la Tercera RFEF.