Sants: David (8), Fabregat (7), Cura (8), Alberto (8), Picolo (8), Aleix (7), Peke (7) (X. Pérez 46') (6), Guille (7), Navarro (7) (Gaudioso 85'), Crivillés (8) i Borrull (6) (Mulero 72').
Tona: Carlos (8), Pau (7), Toti (6) (Roca 36') (7), Guillem (6) (Ferran 24') (7), Eloy (7) (Berro 83'), Mendo (7), Pol (6), Tuneu (7), Nil (6), Eric (6) i Pla (7).
Àrbitro: Lozano Rico. TG: Aleix, Navarro y Mulero/Pau, Roca, Ferran, Mendo, Pol, Tuneu y Pla. TV: Ferran Donoso (fisio) (64')/Josep Rovira (delegat) (70') i Miguel Muñoz (entrenador) (88').
Gols: 1-0, Crivillés (16'). 1-1, Mendo (41'). 2-1, Picolo (70').
Espectadors: 200 persones

El Sants es col·loca en zona de promoció

Partit molt disputat en què els locals van ser més afortunats

L'encontre va estar disputat i igualat des del primer minut, quan els locals van desaprofitar un parell d'ocasions sota pals. El Tona, per la seva banda, un minut després també va tenir la seva ocasió a la sortida d'un córner, però tampoc va saber obrir el marcador.
A poc a poc semblava que el joc es tranquil·litzava, però la pressió per ambdues parts no cessava, i al 16' una jugada de Borrull per banda esquerra va culminar amb la rematada de Crivillés des de l'interior de la petita, anotant l'1-0.

Els visitants no es van enfonsar i van anar a per l'empat, però al minut 24 van tenir un gran revés en lesionar-se Guille, que va haver d'abandonar el camp en ambulància, i minuts després també van perdre a Toti per lesió. Així i tot els de Tona van seguir amb la seva lluita i després de diversos intents fallits Mendo aconseguia l'empat, en rematar de cap una jugada creada per Eloy.

En l'últim minut Navarro ho intentava pels blanc-i-verds amb un xut a boca de canó que Carlos va enviar a córner amb una gran aturada. Sense temps per a més s'arribava al descans amb empat a un al marcador.

La segona meitat també va començar molt forta, amb ocasions per les dues parts però sense èxit. El partit seguia igualat, amb contínues anades i vingudes per les dues parts, però la bona actuació de tots dos metes impedia que el marcador es mogués.
Però tanta insistència al final va donar els seus fruits, i en el minut 70? per fi arribava l'anhelat gol per als locals, després d'un embolic a l'àrea petita que va acabar amb una rematada de Picolo, qui va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Els osonencs van seguir buscant el gol fins a l'últim minut, però no van tenir sort i els 3 punts van tornar a quedar-se a casa, col·locant als santsencs a la segona posició de la taula.

D'aquesta manera el Sants és 2n, amb 55 punts, 42 gols a favor i 34 en contra.