Victòria amb patiment a Sitges

Data: 22/03/2009 20:03

Autor: Isabel

En les darreres jornades, sobretot des que es va iniciar la segona volta, poc han patit els aficionats de la U.E. de Sants, que han vist com el seu equip ha aconseguit 21 punts de 24 possibles i s'ha convertit en un dels conjunts que lluitarà per endur-se el campionat. Ara bé, els tres que es van obtenir al municipal d'Aiguadolç de Sitges van ser els més patidors dels últims partits.

El Sitges va plantar cara fins l'últim moment, i va posar en perill la porteria de Carlos en moltíssimes ocasions, però finalment, l'equip de Pep Margui va sortir victoriós del Garraf, on no va practicar el seu millor futbol, però va obtenir els tres punts, i aguanta així el ritme de Gimnàstica Iberiana, Torreforta i Santfeliuenc, que havien guanyat els seus partits de la jornada hores abans que el Sants es desplacés a Sitges.

El Sants, a més, va haver de remuntar un resultat advers, ja que en el minut 28 de la primera part, Vilchez, el millor jugador del Sitges, va engaltar un gran xut des de fora de l'àrea, imparable per Carlos. Tot i que en aquells moments el Sants ho va passar malament, no havien passat 10 minuts quan Xavi Pascual va donar la rèplica. L'ex jugador del Sitges també va provar un xut des de fora de l'àrea que es va convertir en l'empat a 1, resultat amb que s'acabaria la primera part.

Ja en la segona, el Sants va sortir amb les idees més clares, i al minut 13, Tacón provocava un penal que va ser transformat per Oliver. L'1 a 2 va ser definitiu, tot i que aleshores van començar tots els minuts de patiment del conjunt santsenc. Moltes van ser les ocasions en què el Sitges, encapçalat per Vilchez, es va apropar amb perill a la porteria del Sants. Finalment, amb un plantejament molt defensiu, l'equip de Pep Margui va aconseguir mantenir el resultat favorable, i endur-se'n els tres punts del municipal d'Aiguadolç. (Isabel) (Font:uesants.cat)