U.E. Sants 1
C.D. Tortosa 0
Camp de L'Energia (22/04/2012 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 28)
El Sants ha trencat la mala ratxa de quatre partits sense guanyar, els dos últims perduts i que ens col.loca vuiténs. La primera part ha estat avorrida, el Sants ha dominat però els seus xuts no duien massa perill. El Tortosa aprofitava algun contraatac i jugades a pilota parada, però sense sensació de perill.
La segona part ha començat igual, però poc a poc els xuts del Sants duien mes i mes perill fins que el minut 63 Raúl Hernández ha posat el 1 a 0. Poc a poc el Tortosa ha intentat buscar la porteria santsenca però continuava sense crear veritable perill.
En el 82 s'ha produït la jugada desgraciada del partit, quan Teixe sortia al contraatac i es entrat en falta que el àrbitre no assenyala, però amb tant mala sort que Teixe topa amb la tanca i surt malferit del camp. A partir d'aquest incident el partit s'ha accelerat. El Tortosa rondava l'àrea del Sants i corria el perill que en un rebot acabés en gol. Llavors en espai de tres minuts Marc Baigés veu dos grogues, la segona per una mà estúpida dins de l'àrea blanquiverda en un corner a favor del Tortosa. El àrbitre per sorpresa de tothom a allargat el partit set minuts, però l'empat tortosí no ha arribat.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Cristian, Vergés, Castillo, Robert, Mario, Fabregat (Rangel 90'), Alliaume (Juste 46'), Raúl Hernández (Peque 74'), Teixeira (David Fernánedez 82'), Michael

C.D. Tortosa: Alfonso, Joan Pérez, Joseph, Christian, Alexander, Mohamed (Yassine 72'), Subirats, Aleix, Álex Accensi, Michael (Edgar 67'), Marc Baigés