El Sants empata al camp del Granollers (1-1)

Data: 19/04/2015 16:46

Font: Betevé

Autor: Albert Setó

Albert Setó | diumenge, 19 d'abril del 2015, a les 16.46

El Sants ha empatat al camp del Granollers (1-1). Els de Tito Lossio han fet el gol en el primer minut del partit, i així s'han posat al davant en el marcador. Vint minuts després el rival ha igualat el resultat (1-1) i amb aquest resultat han arribat al final del partit.
La UE Sants ha visitat el camp del Granollers. Pocs minuts després de començar el partit, els de Tito Lossio s'han avançat al marcador amb un gol de David Gala (0-1). El Granollers no ha abaixat la guàrdia i ha creat nombroses ocasions, una de les quals ha acabat en gol al minut 21 (1-1). Amb aquest empat han arribat a la mitja part del partit. El homes de Tito Lossio han fet una segona part poc lluïda sense generar gaires ocasions de gol. En canvi, el Granollers ha arribat diverses vegades a porta. Tot i així no han arribat més gols i han posat el punt final al partit amb aquest empat.