Data: 10/04/2010 23:59

Font: (enllaç trencat)

Autor: Isa

El Sants sentencia en el primer acte

Passats els primers 45 minuts de partit, el millor Sants de la segona volta ja havia decidit on anirien a parar els tres punts. Els blanc i verds, amb una exhibició molt efectiva, havien arribat al 4 a 0 al minut 40 davant d'un Poble Sec que no va poder seguir el ritme del conjunt entrenat per Pep Margui.

El derbi, al camp de la Bàscula, no tenia color, i tot i que la segona part va estar molt igualada, l'avantatge del primer acte permetia una certa relaxació. Obria la llauna David Haro al minut 14, amb assistència d'un Acosta que torna definitivament a la titularitat, i que torna a donar més arribada i toc al seu equip. El següent en trobar la porteria del conjunt visitant era Dani Tacón, en aquest cas, amb assistència de David Haro. Es jugava llavors el minut 23, i encara quedaven dos gols blanc i verds, tots dos obra d'un mateix jugador. Acosta feia el tercer al minut 28, amb recuperació de la pilota a la frontal rival de Tacón i assistència d'Ivi, i en un xut fantàstic, llunyà, col·locat i potent, superant per sobre Carulla, porter del Poble Sec, al minut 40, deixava decidit l'enfrontament entre els dos equips veïns.

La superioritat mostrada durant el primer acte, va desaparèixer en el segon, on van destacar jugadors de caire més defensiu, com Vergés o Marçal. Al minut 29, el Poble Sec aconseguia fer el gol de l'honor, però tot i aconseguir una major possessió de la pilota, poca arribada va aconseguir tenir el conjunt entrenat per Sanchís.

Finalment, el Sants es retroba amb la victòria, aconsegueix una golejada, i demostra, sobretot en la primera part del partit, que pot tornar a fer el seu millor futbol. Ara toca la visita a un camp complicat, amb el desplaçament de la propera setmana a Peralada.

(font: Isa - uesants.cat)