89 C.E. Manresa C.E. Manresa Entra Ulles per Noah
90 U.E. Sants 1 - C.E. Manresa 1
Videos (mes videos)
Comentari
Amb el partit del Manresa s'acaba la primera volta. El partit ha començat amb igualtat però amb poques ocasions clares per cap dels dos equips, tret de una doble oportunitat molt clara que Felip primer i Navarro després, que han desaprofitar al inici del partit. Amb igualtat s'ha arribat els últims cinc minuts on el Manresa ha posat a prova a Carlos, el qual ha resolt un parell de consecutives però a falta de segons per acabar la primera part, i amb una jugada embolicada dins del àrea a la sortida de un corner, ha acabat sent el 1 a 0.
La segona part el Manresa ha sortit amb la idea de marcar ràpidament el segon, però Tito Lossio ha revolucionat la alineació amb les entrades de Gala, Guille i Samu. Amb aquests tres jugadors i sabent-se darrera del marcador, el Sants ha començat a cap girar el partit cap a la seva banda, amb molta pressió, recuperació al mig camp i el perill de Samu i Navarro. Així en el 62, una gran jugada de Gala dins del àrea no la pot acabar, però Navarro sempre atent acaba fent l'empat. Semblava que si no era en empat el gol seria del Sants, però els manresans s'han tornat a mostrar molt perillosos al final del partit i un bon xut al últim segon ha fregat la victòria pels de Manresa.
A la fi, l'empat es un bon resultat pel Sant veient la trajectòria del contrari, i just vist el joc desplegat pels dos equips. Arribats a mitja temporada, el Sants queda a tres punts de la promoció però a només sis de la zona tranquil·la, tot està molt ajustat. La primera volta també ens ha ensenyat que la part mes dura serà cap al final de la volta, així que estaria be tornar a repetir el molt bon inici de temporada per aquesta segona volta i treure el màxim redit per un final de temporada que pinta dur.
Navarro acaba la primera volta com el nostre home gol, amb set gols dels vint de l'equip, i a només cinc del màxim golejador de la categoria que es Kuku del Júpiter, amb dotze gols. Defensivament encaixem de mitja poc mes d'un gol per partit. No serà fàcil però hem de lluitar per una bona posició al final de temporada i intentar no patir.