L'Europa guanya el derbi davant el Sants amb un penal a l'últim suspir

Data: 31/03/2019 22:52

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas

Els graciencs s'han imposat als santsencs per 1 a 0 amb un gol de penal al minut 88

Carles Alcoyent Corominas | diumenge, 31 de març del 2019, a les 10.52

Després de 22 anys, el Nou Sardenya ha tornat a viure un dels derbis històrics de la Tercera Divisió. L'Europa i el Sants han disputat un partit molt igualat i amb poques ocasions de gol. El resultat ha estat de victòria escapulada per 1 gol a 0. Alfons Serra ha aconseguit, de penal, el gol del triomf escapulat.

Primera part amb poques ocasions

Europa i Sants han iniciat el partit amb moltes precaucions i per aquest motiu durant els primers 45 minuts s'han vist poques ocasions de gol. Tot i així, ha estat l'Europa qui ha portat la iniciativa, mentre que el Sants esperava la seva oportunitat de marcar. I aquesta l'ha tinguda Aleix, al minut 31. Però Joan Compte, que avui ha debut a Tercera, ha rebutjat el xut del santsenc. Després de l'ensurt del Sants, l'Europa ha tingut la seva. Ha estat al minut 40 amb un xut de Martínez que ha sortit fregant el pal de la porteria de Yamandú.

La segona part, un guió similar

El segon període, com algunes pel·lícules, ha tingut un guió molt similar al del primer temps. El Sants ha estat, aquest cop, qui ha fet un pas endavant. Al minut 68, Navarro ha fet una bona jugada individual que no ha trobat rematador. L'Europa també ha tingut la seva amb un xut d'Elo que ha sortit desviat. 5 minuts més tard, Elo l'ha tornada a tenir, però Yamandú ha estat molt encertat. El davanter ha tingut les millors ocasions escapulades. Però els derbis no s'acabaven fins que l'àrbitre xiula. I quan faltaven 2 minuts per acabar. Alfons Serra ha provocat un penal discutit de Fabregat per una possible agafada dins l'àrea. El mateix jugador ha estat l'encarregat de xutar i aconseguir el gol de la victòria.

L'Europa arriba al partit després de la golejada que va aconseguir al camp de la Pobla Mafumet. Un resultat que dona moral i confiança a l'equip.

El Sants no està en el seu millor moment de forma, ja que ha sumat un punt dels últims 12. De fet, l'última jornada de Lliga va perdre a l'Energia davant l'Horta.