Els Sants es col·loca segon després de guanyar 1-0 un Llagostera B que acaba amb nou jugadors

Data: 02/10/2016 18:02

Font: Betevé

Autor: Albert Setó

Albert Setó | diumenge, 2 d'octubre del 2016, a les 18.02

Segon empat consecutiu del Sants. Aquest cop els verds-i-blancs han empatat a un al camp de l'Energia contra l'Hermes. El Sants és un dels pocs equips que segueix de ben a prop el ritme de l'Horta i suma 11 punts després de cinc jornades. Els de Tito Lossio han sumat tres puntets més a l'Energia després de derrotar el Llagostera B per 1 a 0. Els visitants s'han quedat amb un home menys al minut vint i, abans del descans, Marc Franco ha avançat els verd-i-blancs. A la segona part, el Llagostera s'ha quedat amb nou jugadors però, tot i això, l'equip de Tito Lossio no ha pogut fer el gol de la tranquil·litat.