El Sant Andreu s'endú el derbi contra el Sants

Data: 21/11/2021 17:10

Font: Betevé

Autor: Gemma Garriga  Lluís Cruz

Els locals, que han dominat el matx, es consoliden a la part alta de la taula a costa d'un Sants que trenca cinc jornades d'imbatibilitat

Gemma Garriga | Lluís Cruz | diumenge, 21 de novembre del 2021, a les 17.10

El Sant Andreu s'ha adjudicat el derbi barceloní de la Tercera RFEF, superant el Sants per 2 a 0. Aquesta victòria consolida els de David Almazán a la part alta de la taula, mentre que talla la ratxa del Sants, de cinc jornades sense perdre. Els de Tito Lossio tanquen la jornada amb el descens molt a prop, a només un punt.

Carreón obre la llauna

En el primer temps, els andreuencs han gaudit de nombroses ocasions en els primers 20 minuts, que ha resolt el porter santsenc Antonell. La més clara, i plàstica, ha estat una combinació entre Domènech i Morer. El primer, d'esperó, l'ha deixat per al segon, que ha xutat un pèl alt.

L'única ocasió del Sants ha estat una vaselina de Laborde, que ha sortit desviada, després d'aprofitar l'única indecisió de la defensa andreuenca. Aquest ensurt ha acabat esperonant els locals que, quasi immediatament després, han obert la llauna: Llamas li ha guanyat l'esquena a la seva marca i, sol a l'àrea, li ha servit el gol mig fet a Carreón, que ha tingut l'ajuda del pal.

El Sant Andreu enllesteix a la represa

Els de David Almazán han resolt tot just tornar dels vestidors. Morer ha provocat un córner amb un xut de falta que ha obligat a intervenir Antonell. En el servei de la cantonada, Sergi Vives ha fet el 2 a 0 de cap, entrant al punt de penal lliure de marca des de la frontal de l'àrea.

El Sant Andreuha buscat el tercer, però sense sort. Éric López ha fet lluir Antonell amb un xut des del balcó de l'àrea, en el minut set. El matx ha entrat en una fase de joc més tàctic i, en ocasions, travat. El Sants li ha pres la matrícula als andreuencs, tot i que la falta de pólvora en atac no ha fet moure el marcador. Un xut ras de Domènech, a falta de deu minuts pel final, ha fet aixecar els aficionats del Narcís Sala, però la ocasió l'ha desfet Antonell, el més destacat del conjunt de Tito Lossio.