El Sants empata sense gols davant l'Hospitalet

Font: Betevé

Autor: Gemma Garriga

Els santsencs sumen la cinquena jornada sense conèixer la derrota

Gemma Garriga | diumenge, 14 de novembre del 2021, a les 20.24

El Sants ha rebut l'Hospitalet al camp de l'Energia amb l'estrena de la samarreta del centenari, presentada oficialment fa uns dies. Es tracta de dos rivals directes que havien de seguir sumant punts per allunyar-se el màxim possible de la zona baixa de la taula de la Tercera RFEF. Al final, empat a zero i repartiment de punts.

El Sants manté a ratlla l'Hospitalet a la primera meitat

El partit ha començat igualadíssim. Tot i no aportar gaire joc ofensiu, els dos equips s'han trobat còmodes damunt del terreny de joc. De fet, el Sants ha protagonitzat les primeres aproximacions a l'àrea del conjunt del Llobregat: Iván ha filtrat una passada per a Salamanca, que ha xutat desviat. En el minut 10 Salamanca ha deixat la pilota per a Nico, que, novament, no ha trobat porteria. L'Hospitalet ha començat a arribar més a la porteria d'Uri, però ni el xut de Canario ni la centrada enverinada de Verdú desviada a córner han fet fortuna.

Però el darrer tram de la primera part s'ha tenyit de color visitant. L'Hospitalet ha collat de valent, i Canario s'ha convertit en l'home més perillós, més desequilibrant, ja que podria haver avançat el seu equip en diverses ocasions. El Sants però no s'ha rendit i s'ha defensat bé. Amb el 0-0 s'ha arribat al descans.

Bon inici del Sants a la segona part

El Sants ha sortit a totes aquesta segona meitat. Només començar ha disposat d'una doble ocasió per marcar. Primer Prado ha xutat i la defensa riberenca ha desviat a córner; i en la segona jugada, Cura ha connectat un cacau que el porter Nil Torreguitart s'ha tret de sobre amb una aturada espectacular. La reacció de l'Hospitalet han estat la pilota que ha estavellat al travesser Juste, al minut 61 de partit, i un parell de xuts perillosos, un de Del Chicca i un altre de Sehou, que ha aturat també impecable el porter Uri. Els dos conjunts han intentat la victòria fins al final, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Sants ara ja pensa en el derbi de la 12a jornada de Lliga davant el Sant Andreu, al feu andreuenc, el Narcís Sala.