El Sants gairebé remunta davant l'Olot

Data: 12/12/2021 19:00

Font: Betevé

Autor: Gemma Garriga

Els de Tito Lossio aconsegueixen dos gols a les acaballes del partit, que no serveixen per endur-se els tres punts, i sumen la tercera derrota consecutiva

Gemma Garriga | diumenge, 12 de desembre del 2021, a les 19.00

La UE Sants allarga la mala ratxa de tres derrotes en les tres darreres jornades (Sant Andreu, Vilassar i Olot), però l'equip entrenat per Tito Lossio ha presentat batalla fins al final davant el líder, l'Olot. Els santsencs gairebé han aconseguit remuntar un 4 a 0 advers amb dos gols a les acaballes del partit.

L'Olot encadena la segona victòria davant el Sants. I no només guanya, sinó que ho fa amb solvència: la jornada anterior contra el Sant Andreu va marcar tres gols i aquest diumenge s'ha desfet del Sants per 4 a 2.

El Sants manté les opcions a la primera meitat

L'Olot des de l'inici s'ha sentit més còmode sobre el terreny de joc i, de fet, és l'equip que ha tingut més ocasions tot i que n'hi ha hagut poques. El Sants s'ha defensat bé però no ha pogut evitar encaixar dos gols abans del descans.

El primer gol local ha arribat al minut 20, amb una gran cursa per la banda esquerra de Ferrón. La seva centrada l'ha recollit Sergi Arranz, que no ha perdonat rematant de cap. Abans d'enfilar el camí cap als vestidors, Ferrón ha participat en el segon gol: ha tret una pilota de córner que Carles Mas ha culminat amb un cop de cap impecable.

L'Olot amplia l'avantatge i el Sants intenta la remuntada

La segona part s'ha iniciat amb una oportunitat santsenca. El porter Batalla ha estat atent a un xut llunyà del Sants, que ha pogut desviar. El duel ha continuat desigual, i l'Olot ha ampliat la diferència amb un inspiradíssim Sergi Arranz, de nou golejador aprofitant una jugada d'oportunisme. Sense temps per recuperar-se del cop, el Sants ha encaixat el quart gol de l'Olot, una altra rematada de córner finalitzada per Enric Vallès.

Quan semblava que el Sants s'enduria un dur correctiu de terres olotines, ha començat la remuntada. El Sants ha trobat la fórmula per arribar a la porteria de Batalla i ha passat a dominar el matx amb ocasions clares. Primer ha avisat Favio, i al minut 68 l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels verd-i-blancs. Xavi ha transformat des dels 11 metres anotant el primer gol visitant. Uns minuts més tard, Raúl ha aconseguit marcar de nou per reduir la diferència al 4 a 2.

El Sants hauria pogut marcar el tercer però l'aturada de Batalla al xut de Guillermo, que havia sortit a la segona part, ha estat providencial.

Els de Tito Lossio queden a la posició 14 de la classificació amb 12 punts i només n'han sumat dos dels últims 15 possibles. La propera jornada els santsencs rebran el Castelldefels al Municipal de l'Energia.