El Sants tanca l'any amb una victòria de mèrit al camp del Vilafranca

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Els gols de Guillermo i Laborde donen tres punts d'or a l'equip de Tito Lossio

Carles Molet | dijous, 23 de desembre del 2021, a les 20.51

El Sants ha aconseguit una victòria de mèrit al camp del Vilafranca en l'últim partit de l'any. Els santsencs s'han imposat per 1 a 2 i trenquen una ratxa de sis jornades sense guanyar. Els gols de Guillermo i Laborde, a la primera part, i el treball defensiu han estat clau en el triomf dels verd-i-blancs.

El Sants tanca una bona primera part

El Vilafranca ha estat el primer a apropar-se amb perill a la porteria contraria. David Acedo, en el minut 8, ha rematat al pal. La reacció santsenca ha estat gairebé immediata, ja que en el minut 10 ha arribat el 0 a 1 obra de Guillermo. A partir d'aquí, els vilafranquins han buscat el gol de l'empat, però s'han trobat un Sants ben organitzat defensivament i que ha sabut esperar el seu moment. I aquest ha arribat passada la mitja hora de joc, quan Xavi Laborde ha aprofitat una recuperació de pilota per fer el 0 a 2, resultat amb el que s'ha arribat al descans.

La feina defensiva, clau

El Vilafranca, que ha fet dos canvis a la mitja part, ha sortit disposat a retallar diferències com més aviat millor i la primera ocasió ha arribat ben aviat al minut 52, quan l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels vilafranquins. David Acedo ha estat l'encarregat de xutar-lo i ho ha fet desviat. El Sants ha seguit defentsant-se amb ordre, però la insistència local ha tingut premi en el minut 76, quan Pol Via ha escurçat diferències fent l'1 a 2. El gol ha donat ales al Vilafranca, que s'ha abocat a buscar l'empat, però la bona feina defensiva ha donat tres punts vitals als verd-i-blancs.