Font: Betevé

Autor: Raúl Muñoz Hernández

Els santsencs no aprofiten l'oportunitat i cauen a Valls per 2 a 0

Raúl Muñoz Hernández | diumenge, 23 de maig del 2021, a les 19.40

El Sants no ha pogut treure res de ' de la visita al camp del Valls. L'equip de Tito Lossio ha perdut per 2 a 0 i perd una oportunitat de sumar per apropar-se a la salvació.
Penal fallat pel Sants

El Sants ha sortit amb empenta i ganes d'aconseguir un bon resultat que li permetés apropar-se a la salvació. Al primer minut de joc, l'àrbitre de l'enfrontament ha assenyalat penal sobre Calatrava. Malauradament per als interessos santsencs, el mateix ?Cala? ha fallat el llançament que ha refusat el porter Alejandro. Calatrava ha tingut una altra ocasió amb un xut que ha anat al pal en el minut 8.
I gol del Valls abans d'arribar al descans

L'enfrontament s'ha anat igualant amb un partit sense gaires opcions per part de tots dos conjunts. Quan semblava que a la mitja part s'arribaria amb l'empat a zero, el Valls ha fet l'1 a 0. Prades ha marcat en el minut 44.

Arriba el segon del Valls

A la segona meitat, el Sants ho ha intentat i ha tingut alguna oportunitat per empatar, però el Valls s'ha defensat molt bé. Els barcelonins han buscat amb insistència el gol que els permetés, com a mínim, sumar un punt. Finalment ha estat el Valls, mitjançant Prades, que ha fet un doblet, el que ha marcat el 2 a 0 definitiu en el minut 89.

"Hem d'intentar continuar pensant en positiu"