El Sants perd al camp del Vilafranca i no s’allunya del descens

Data: 09/03/2019 20:30

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Dos gols de Balboa i un d'Oribe de penal donen la victòria als vilafranquins (3-0)

El Sants ha perdut al camp del Vilafranca per 3 a 0. Dos gols de Balboa a la primera part i un d’Oribe de penal a les acaballes del partit han segellat la derrota dels santsencs.

Balboa, el gran protagonista

El Sants, amb la moral que li va donar la victòria contra el Santfeliuenc, ha començat generant perill a la porteria dels del Penedés. Sumarroca i Navarro haurien pogut inaugurar el marcador, però la sort no ha acompanyat els santsencs. A partir del minut 10, han estat els vilafranquins els que s’han fet amb el domini. Primer l’àrbitre ha anul·lat un gol per fora de joc als locals, però després Balboa s’ha convertit amb el protagonista del partit amb dos gols. El primer ha arribat després que la sort no acompanyés Yamandú en una sortida i el segon el davanter ha creuat perfectament la pilota.

Oribe marca el tercer

A la segona part, el Sants ha sortit disposat a buscar retallar diferències, però ha deixat espais al darrera que ha aprofitat el Vilafranca per generar diverses ocasions de perill a la porteria de Yamandú. Pels santsencs, qui ha tingut l’ocasió més clara ha estat Fabregat, però el seu xut ha sortit desviat. Cap a les acaballes del partit ha arribat el tercer dels vilafranquins. Ha estat Oribe de penal, qui ha marcat el 3 a 0 definitiu.