Data: 22/11/2020 17:10

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Els barcelonins s'han vist superats pel joc físic dels cerdanyolencs

El Sants cau a domicili davant el Cerdanyola per 2 a 0. Els barcelonins s'han vist superats pel joc físic dels locals. L'equip dirigit per Tito Lossio encara no ha aconseguit transformar les sensacions positives en victòries.

Tensió i poc perill a Les Fontetes

La primera meitat al camp del Cerdanyola ha estat marcada per la tensió i la intensitat. El Cerdanyola i el Sants han imprès un joc molt físic. Les ocasions han estat molt disperses i amb poc perill. Els xuts llunyans del santsenc Cala i del cerdanyolenc Nils han estat les millors aproximacions d'ambdós equips. Carlos Torrentbó ha hagut de marxar lesionat al minut 13. L'extrem santsenc s'havia recuperat, fa només una setmana, d'una lesió de llarga durada.

Un polèmic penal decideix el partit

A la represa, el Cerdanyola ha sortit amb més ritme que els barcelonins. El Sants ha hagut d'ajuntar les línies davant les ofensives locals. Al minut 66, l'àrbitre ha xiulat un polèmic penal en contra dels santsencs. Pitu, migcentre cerdanyolenc, ha transformat la pena màxima fent l'1 a 0. Als darrers 10 minuts, els jugadors de Tito Lossio han aconseguit apropar-se a l'àrea rival, però sense ocasions clares de gol. El Cerdanyola ha sentenciat el matx al minut 87. Una contra conduïda per Pitu que Javi ha rematat de cap a l'escaire. El Sants cau a domicili i encara no ha aconseguit cap punt fora de casa aquesta temporada.