El Sants es desfà del Girona B (3-1)

Data: 26/04/2015 17:56

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

El retorn del Sants a Primera Catalana acabarà amb molt bona nota. El conjunt verd-i-blanc ha superat el filial del Girona i ja és cinquè (3-1). Els de Tito Lossio tenen la permanència assegurada i, fins i tot, poden acabar donant guerra als equips que lluiten per l’ascens.

Un gol afortunat ha donat avantatge al Sants a la primera part. Sergio Navarro ha rematat i Marc Ferrer ha tocat la pilota per introduir-la a la seva porteria. Només començar la segona meitat, Sergio Navarro ha fet el segon i amb el conjunt gironí encara tocat ha arribat el tercer. Adrián s’ha fet un golàs per l’escaire. El filial del Girona ha fet el gol de l’honor amb una rematada de cap de Marc Ferrer en els últims minuts.