El Mataró pega primer però acaba rebent

Data: 01/03/2010

L'equip barceloní va saber reaccionar al gol ràpid de l'equip local

El Mataró ha vist trencada la seva bona ratxa en perdre a casa davant del Sants, rebent així una galleda d'aigua freda les seves aspiracions de salvar la categoria.

I això que el partit ha començat molt bé ja que als quatre minuts el Mataró s'ha avançat, després d'una jugada molt ben trenada amb passada llarga d'Urbano sobre Manu que ha centrat a l'àrea perquè rematés Pol el primer gol. Així semblava encarrilar-se bé un nou triomf, però igual que havia passat al camp del Sants, on l'equip verd-i-blanc va remuntar un 0-2 advers, aquí també ha sabut reaccionar a l'impacte inicial. I ho ha fet als 24' quan, recollint un refús defectuós de l'equip local, Sardà ha engaltat un autèntic obús des de trenta metres que ha entrat per tot l'escaire, igualant el marcador. El mateix jugador, poc abans del descans, ho ha provat novament, en aquesta ocasió amb un xut parabòlic que ha obligat Jodar ha refusar amb dificultats, i quan anava a rematar un davanter visitant, el porter local li ha fet penal. La sort, igual que havia passat el diumenge passat a Vilassar de Mar, s'ha aliat amb Jodar ja que el xut de Torzinetti ha anat a la base del pal dret de la porteria, al mateix lloc on li havia xutat Àngel, i en aquest cas no ha tingut cap dificultat en agafar la pilota que li ha anat als seus peus. I encara abans del descans, amb un Mataró força tocat, el propi Torzinettit ha tingut de nou l'ocasió d'avançar el seu equip però una rematada de cap molt franca ha sortit fora.

A la represa el, Sants ha sortit a buscar el triomf, amb una forta pressió al centre del camp, ha impedit que Marcial entrés en joc, i amb una davantera molt ràpida ha portat perill als contraatacs davant l'avançada defensa groc-i-negra, i als dos minuts novament Torzinetti, -aquest noi avui estava gafat!-, ha estavellat un xut al pal. A partir dels deu minuts el Sants ha anat baixant el seu ritme i ha semblat que el Mataró, aliat amb la sort que tenia, podia anar a buscar al triomf i ho ha buscat sobretot amb les internades de Manu Moreno per la banda esquerra, dues de les quals han acabat amb bones centrades, però en la primera la rematada fluixa a Marc Pérez l'ha salvat un defensa sota pals i a l'altra Cristian no ha arribat a rematar.

El partit era de tu a tu i qualsevol podia emportar-se el triomf i ho ha acabat fent el Sants, ara amb certa sort ja que un rebot ha deixat una pilota a peus d'Ivi, un jugador que la temporada passada va passar sense sort per l'equip groc-i-negre, i que completament sol ha afusellat Jodar. Quedava quasi un quart d'hora però el Sants s'ha defensat bé i s'ha emportat els dos punts.