90
U.E. Sants 0 - C.E. Europa 7
Vídeos (més vídeos)
Crónica
El titular per el partit es jornada històrica, però no en un sentit positiu pels santsencs.
El partit no ha tingut molta historia. La primera part ha estat molt igualada, on l'Europa ha xutat tres cops i el Sants cap. Es fregava la mitja part quan de un possible fora de joc l'arbitre ha acabat assenyalant una falta a favor de l'Europa. S'ha tret la falta, hi hagut un xut que Nacho ha aturat i en una segona jugada ha arribat el primer gol. Amb el temps ja complert l'Europa ha tingut un corner a favor. En el llançament han caigut per terra jugadors de tots dos equips i l'arbitre no ha dubtat en assenyalar penal i just després el final. Així els blanc-i-verds han marxat amb els ànims encesos els vestidors.
El Sants ha trigat molt en sortir a jugar la segona part. Ha tret de mig el camp, ha perdur la pilota i acabat amb un xut molt a prop de la porteria de Nacho. S'ha tret de porteria, han tornat a perdre la pilota i acabat en un fora de banda favorable els escapolats. De la sortida del fora de banda ha arribat el tercer gairebé a plaer. Aquí els jugadors del Sants han desconnectat del partit i ha donat el partit per perdut. En el 52 i el 53 han arribat dos gols mes de l'Europa de contracop i pràcticament a porta buida. Amb la calma 10 minuts mes tard ha arribat el sisè. I amb el minut 90 superat i "sense voler" ha arribat el setè.
Es el quart partit consecutiu perdent. Amb 17 gols en contra, però el mes greu es que en tres dels partits el Sants no ha marcat cap gol i 5 dels gols encaixats han estat de penalty. S'ha de tornat a l'esprit de Nadie dijo que fuera fácil.
Les dades s'haurien de corroborar amb les dades oficials, pero en principi, el Sants mai, mai, había encaixat 7 o mes gols jugant a casa. Fora ho ha fet alguna vegada però gairabé sempre el Sants també marcaba gols. L'ultim partit amb una diferencia tan gran com la d'aquest partit es de la temporada 50/51, al camp del Martinenc, llavors anomenat per raons polítiques U.D. San Martín, on el Sants va perdre 7 a 0 tambe. L'ultima vegada que el Sants va encaixar 7 gols va ser la temporada 96/97, fa mes de 20 anys, jugant contra el Cerdanyola, en el seu camp, i vam quedar 7 a 3. I pel que sembla també es la golejada mes gran marcada mai per l'Europa. Per tant les dades diuen que es un fet històric, encara que sigui molt dolorós pels santsencs.