Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Data: 16/02/2020

Font: U.E. Sant Andreu

Autor:

El Sant Andreu ha derrotat el Sants al Narcís Sala amb un gol de Juanan a l’inici de la segona part. Els quadribarrats, minvants per les nombroses baixes, han tingut el domini del partit i n’han tingut prou amb un gol per a superar els santsencs, que pràcticament no han inquietat la porteria quadribarrada.

La primera meitat ha estat igualada i sense grans oportunitats de gol. El Sants mantenia a ratlla un Sant Andreu minvat per les baixes, mentre els quadribarrats intentaven buscar forats en l’entramat defensiu visitant. Ton Alcover és qui més ho ha provat. Primer, amb un xut que ha refusat Javi (9’) i després amb un cacau des de fora l’àrea per sobre del travesser (44’). L’única aproximació dels santsencs ha estat un xut tou de Navarro que ha blocat Craviotto sense problemes (25’).

A poc a poc, el Sant Andreu s’ha anat acostant a l’àrea. Després d’un bon contracop, Sergi Serrano ha enviat el xut fora (38’). Abans del descans, Oumar ha rematat amb perill una falta lateral que ha pogut blocar Javi (46’). La primera part ha deixat també la mala notícia de la lesió de Carroza, que ha hagut de ser substituït per Jaume.

Adri Rivas, cavalcant la banda esquerra just abans de fer l’assistència a Juanan.

Els andreuencs han mantingut la intensitat a l’inici de la segona part. Laro, per molèsties, ha deixat pas a Juanan. Alcover ho ha provat, de nou sense sort (49’). Finalment, el Sant Andreu ha pogut obrir la llauna. Alcover ha obert amb l’exterior per Adri Rivas, que ha arribat a la línia de fons per a fer una centrada que Juanan, al segon pal, ha enviat de cap al fons de la xarxa (55’). Ha estat el primer gol de la temporada de Juanan.

Amb el resultat favorable, els quadribarrats han gestionat el cronòmetre davant un Sants que no ha creat perill sobre la porteria de Craviotto. Amb aquest triomf, el Sant Andreu consolida la tercera posició amb 46 punts, amb cinc de marge sobre el cinquè. Diumenge vinent els quadribarrats visitaran el Santfeliuenc a les 18:00h a les Grases.

Fotografies: Judit Andreu – UESA
FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Craviotto, Llamas, Carroza (Jaume, 37’), Oumar, Roger, Alcover, Alonso, Sergi Serrano, Adri Rivas (Terrats, 78’), Laro (Juanan, 46’) i Elhadji.

UE Sants (0): Javi, Alberto, Picolo, Aleix, Guille, Navarro, Èric, Sergio (Vicente, 75’), Casals, Guillermo (Miguel, 85’) i Josele (Markus, 85’).

Gol: 1-0 Juanan (55’).

Arbitratge: Sra. Andrea Acevedo (del. Barcelona), ha amonestat Roger pels locals i Guillermo, Aleix i Guille pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.